Голосування за Кварцяного, як за керівника обласного футболу, оскаржуватимуть

Голосування за Кварцяного, як за керівника обласного футболу,  оскаржуватимуть

Один із делегатів конференції, на якій головою Федерацію футболу Волині переобрали Віталія Кварцяного, вважає зібрання нелегітимним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сльози Кварцяного: як обирають нового голову Федерації футболу Волині. ВІДЕО

Олександр Жуматій, який донедавна був членом виконкому ФФУ, подавав документи як кандидат на посаду голови обласної федерації. Утім, участі у виборах він так і не взяв.

«Мене не зареєстрували як кандидата на посаду голови. Відповідно, я й не зміг провести передвиборчу кампанію в районах. Тому результати виборів та усі рішення останньої конференції вважаю нелегітимними», – пояснив одразу після завершення зібрання Жуматій.

Як розповідали у президії звітно-виборчої конференції, за правилами, тобто за 45 днів до виборів, Луцький район зареєстрував зовсім іншого кандидата і лише потім, за 30 днів до них, змінив його на Олександра Жуматія. Тому він і не мав права брати участь у виборах голови ФФВ.

У свою чергу, переможець виборів Віталій Кварцяний заявив, що ніяких порушень не було. «Усі делегати проголосували так, як вказувала їм совість», – додав багаторічний керманич луцької «Волині».

Не помітили порушень і представники ФФУ, які були присутні на зібранні. «Ніяких нарікань щодо процесу наразі у Федерації футболу України немає. Ви самі бачили, що більшість делегатів підтримала процес відкритого голосування, тож вибори відбулися чесно», – пояснив перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко.

Попри це, Олександр Жуматій заявив, що буде оскаржувати результати виборів та легітимність конференції у відповідних інстанціях ФФУ.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьк потопає у смітті? ВІДЕО
Наступна новина Археологічній пам’ятці Луцька, що на Кафедральній, 13 загрожує небезпека. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини