Голова Маневицької РДА викликає на дебати прихильника ЗеКоманди

Голова Маневицької РДА викликає на дебати прихильника ЗеКоманди
Голова Маневицької РДА Андрій Линдюк (фото - Район.Маневичі)

Голова Маневицької райдержадміністрації Андрій Линдюк запропонував провести дебати із представником команди кандидата у президенти Володимира Зеленського в районі.

Відповідну заяву він оприлюднив у Facebook.

«Кандидати в Президенти далеко і не завжди детально готові спілкуватись про поточні проблеми на місцях, тому пропоную представникам команди Зеленського, які є в Маневицькому районі, провести дебати на районному рівні. Готовий подебатувати про їхнє бачення реалізації освітньої та медичної реформи у нашому краї, про бачення розвитку сільського і лісового господарства, покращення надання адміністративних послуг, місцевих програм соціального захисту, децентралізації, бюджетування тощо», – пише Линдюк.

Зокрема він пропонує прийти на дебати помічнику народного депутата Ірини Констанкевич від УКРОПу Олександрові Самчуку.

«Але, якщо буде і інший представник, то я не проти», – додає Линдюк. 

Щодо місця проведення дебатів, то посадовець зауважив: «Шкода, що прихильник Зе-команди не захотів відремонтувати стадіон в Маневичах, тому пропоную зустрітись в Районному будинку культури, який відремонтувала команда Порошенка!».

Нагадаємо, Президент Петро Порошенко готовий провести дебати з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським і 14, і 19 квітня. А кандидат Зеленський  пропонує зустрітися з чиним президентом 19 квітня на дебатах.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 9 квітня. ФОТО
Наступна новина У Володимирі врятованих кажанів урочисто випустили у вечірнє небо. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини