У Порошенка заявили, що готові до дебатів із Зеленським і 14, і 19 квітня

У Порошенка заявили, що готові до дебатів із Зеленським і 14, і 19 квітня
Петро Порошенко і Володимир Зеленський (джерело: Слово і Діло)

Президент Петро Порошенко готовий провести дебати з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським і 14, і 19 квітня.

Про це заявив голова фракції «Блок Петра Порошенка» Артур Герасимов на погоджувальній раді керівників фракцій та голів комітетів у парламенті, – пише theБабель.

Нагадаємо, кандидат у президенти України Володимир Зеленський  пропонує зустрітися з діючим президентом 19 квітня на дебатах.

«Від імені нашої фракції скажу, що ми сподіваємося вже найближчим часом отримати відповіді на всі ключові питання, які цікавлять українське суспільство, на дебатах між кандидатами на посаду президента. До речі, Петро Порошенко чекає Зеленського на дебати по суті — підкреслюю, по суті, і 14-го, і 19-го квітня. Як кажуть, стадіон, так стадіон», — сказав Герасимов.

За його словами, Порошенко закликав Зеленського пройти перевірку на наркотики в добровільній антидопінговій асоціації WADA.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Порошенка закликають Зеленського здати волосся на аналіз. Наркотики можна виявити протягом 90 днів

«Уявіть, що наказ про пуск ракет буде віддавати людина під впливом наркотиків. І як до нього ставитимуться на міжнародних переговорах, знаючи, що їхній візаві під впливом наркотиків», — додав Герасимов.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Графік відключення світла у Луцьку на 9 квітня
Наступна новина На Волині медики отримали 23 новенькі іномарки. ФОТО
Останні новини
Схожі новини