Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 9 квітня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 9 квітня. ФОТО
Фото ілюстративне

Пес на кордоні «винюхав» небезпечні речовини. Жінка віддала шахраям 24 тисячі гривень. Пенсіонерка переходила дорогу на зебрі і потрапила під колеса авто… Вівторок на Волині минув не без пригод.

Перший стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попередніх днів, про які стало відомо тільки у вівторок, 9 квітня.

Палили траву – а зайнявся хлів

Через спалювання сухої трави 8 квітня горіла господарська будівля у селі Буяни Луцького району. Господар, випалюючи сміття, не зогледівся, як вогонь перекинувся на розташовану поруч дерев’яну споруду. На момент прибуття рятувальників вогонь уже сягнув покрівлі. Вогонь знищив покрівлю, пошкодив крокви та солому, що там зберігалася.

Цього ж дня горіли суха трава та чагарники на площі 1 га в урочищі Ясени Ратнівського району. Пожежу ліквідували. Близько 13-ї години загорілася суха трави у селі Ольганівка Рожищенського району. Імовірно, пожежі трапилися внаслідок необережного поводження з вогнем невстановлених осіб.

Пес «винюхав» небезпечні речовини на кордоні

Через пункт пропуску «Ягодин» українці, що поверталися з Європи, везли заборонені для переміщення через держкордон речовини. Порошкоподібну речовину білого кольору вагою 0,54 г пасажир автомобіля приховав у своєму гаманці. Інший громадянин, який скористався для подорожі рейсовим автобусом, речовину рослинного походження темно-зеленого кольору вагою 2,92 г поклав у внутрішню кишеню куртки. В обох випадках виявити суспільно небезпечні речовини допоміг службовий пес. Речовини вилучили і передали на експертизу. 

Небезпечний пішохідний перехід

У Ківерцях 8 квітня в аварії постраждала 81-річна пенсіонерка, яка переходила проїжджу частину нерегульованим пішохідним переходом. Жінку госпіталізували. 

В аварії травмувалися троє 

В аварії, що трапилася  8 квітня на вулиці Володимирській у Луцьку, де легковик Ford Sierra зіткнувся з автомобілем Daewoo Lanos, травмувалося троє людей. За кермом Ford Sierra перебував 23-річний житель Луцького району. Водій виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем Daewoo Lanos під керуванням 35-річного жителя обласного центру. Внаслідок автопригоди обидва водії та 21-річна пасажирка «Ford Sierra» отримали тілесні ушкодження. 

«На гачку» у шахраїв

Купуючи мінеральні добрива на одному із сайтів, ковельчанка лишилася без 24 тисяч гривень. Поліція радить у таких випадках запропонувати розрахуватися після отримання та перевірки товару у службі доставки. Якщо це шахрай, він одразу перестане спілкуватися з вами, бо зрозуміє, що на вас нічого не заробить.

Затримали чоловіка, який смертельно побив ковельчанина

Встановили особу зловмисника, який до смерті побив 36-річного ковельчанина. Його затримали та помістили до ізолятору тимчасового тримання. Нагадаємо, 8 квітня, на одній із вулиць у Ковелі знайшли мертвим 36-річного місцевого жителя. На тілі потерпілого були видимі тілесні ушкодження. Првоохоронці встановили, що напередодні раніше судимий 27-річний ковельчанин під час конфлікту жорстоко побив потерпілого, що призвело до його смерті. Вирішують питання щодо оголошення підозри правопорушнику та обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Піймали росіянина-нелегала

У селищі Турійськ затримали порушника міграційного законодавства - громадянина Російської Федерації. Іноземець у 2017 році порушив терміни перебування на території нашої держави, яерез що мав залишити Україну згідно з рішенням про примусове повернення на батьківщину. 
Утім рішення не виконав та лишився на Волині. Чоловіка затримали та помістили Волинського пункту тимчасового перебування іноземців.
 

Знайшли авто із фальшимими документами

У Луцьку на вулиці Чернишевського поліцейські зупинили автомобіль «Renault Laguna» під керуванням 41-річного чоловіка. Під час перевірки виявили реєстраційні документи з ознаками підроблення. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження. Транспортний засіб вилучили та доставили на спецмайданчик відділу поліції.

Авто злетіло у кювет

На автодорозі у селі Війниця Локачинського району 8 квітня 44-річний житель Рівненської області, керуючи автомобілем Cherry, злетів у кювет.  У результаті автопригоди травмувалася 35-річна пасажирка транспортного засобу.

Підготовлено за матеріалами прес-служб управління ДСНС України у Волинській області, ГУ Нацполіції у Волинській області, Міграційної служби Волинської області, Волинської митниці ДФС.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку біля стадіону заборонили продавати алкоголь у «футбольні» дні
Наступна новина Голова Маневицької РДА викликає на дебати прихильника ЗеКоманди
Останні новини
Схожі новини