Голова Волиньради звільнив керівника перинатального центру

Голова Волиньради звільнив керівника перинатального центру
Фото: «Волинські новини»

Ігор Палиця підписав розпорядження про звільнення головного лікаря обласного перинатального центру Ніни Загребельної.

Відповідний документ оприлюднено на офіційному сайті Волинської облради.

«Звільнити Загребельну Ніну Іванівну від виконання обов’язків головного лікаря комунального закладу «Волинський обласний перинатальний центр» Волинської обласної ради з 16 жовтня 2018 року», - йдеться у розпорядженні голови облради.

Таке рішення було прийняте, зважаючи на позицію постійної комісії облради з питань соціального захисту. Нагадаємо, 11 жовтня депутати, члени цієї комісії, рекомендували призначити на посаду головного лікаря Ірину Горавську.

«До призначення головного лікаря комунального закладу «Волинський обласний перинатальний центр» Волинської обласної ради, у встановленому законом порядку, з 17 жовтня 2018 року, виконання обов’язків головного лікаря комунального закладу «Волинський обласний перинатальний центр» Волинської обласної ради покласти на – Горавську Ірину Іванівну», - зазначено у розпорядженні.

Довідково. Ніна Загребельна очолювала Волинський обласний перинатальний центр з 2007 року. До цього тривалий період була головним лікарем Луцького пологового будинку та депутатом Волиньради.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Завтра у Луцьку можуть зупинити опалювальний сезон
Наступна новина На Волині продовжують ліквідовувати пожежі на торфовищах
Останні новини
Схожі новини