Сказали, хто може очолити перинатальний центр у Луцьку

Сказали, хто може очолити перинатальний центр у Луцьку

Призначити на посаду виконувача обов’язків головного лікаря новоствореного Волинського обласного перинатального центру Ірину Горавську рекомендували члени профільної комісії Волиньради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства і дитинства 11 жовтня, – пише ІА Волинські новини.

Члени комісії розглянули проект рішення про виконувача обов’язків головного лікаря КЗ «Волинський обласний перинатальний центр».

Як повідомила заступник керуючого справами-начальник відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату облради Мирослава Якимчук, перинатальний центр був утворений рішенням облради від 4 квітня, вже завершують роботи у будівлі центру, закуповують обладнання, невдовзі його монтуватимуть. Отже, пропонують призначити тимчасово виконувача обов’язків головного лікаря закладу. На цю посаду хочуть затвердити Ірину Горавську.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Представили очільницю луцької поліклініки №2. ФОТО

Начальник управління охорони здоров’я Волинської ОДА Ігор Ващенюк зауважив, що нині критично важливо взяти на роботу керівника, який формуватиме команду, якого знають пацієнти. Ірина Горавська, завідувачка пологовим відділенням №1 Луцького клінічного пологового будинку, з його слів, успішний менеджер, яка займалася реалізацією великого проекту спільно зі швейцарцями.

Член комісії Олександр Зінчук також висловився на підтримку кандидатури, розповівши, що планують, що у перинатальному центрі працюватимуть 150 працівників і він прийматиме тисячу пологів на рік.

Отже, члени комісії рекомендували призначити Ірину Горавську.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь отримала вже понад тисячу «пакунків малюка». ВІДЕО
Наступна новина «Я сказав, що попав у катастрофу, і погас»: Шиба розповів про аварію
Останні новини
Схожі новини