«Готовий передати Зеленському нашу «сітку». Що сказав Порошенко одразу після виборів

«Готовий передати Зеленському нашу «сітку».  Що сказав Порошенко одразу після виборів

Петро Порошенко після оголошення результатів заявив, що не йде з політики, а буде разом з командою захищати обраний курс Української держави».

Про це він заявив у своєму виступі увечері неділі, 21 квітня.

Нагадаємо, за першими результатами всеукраїнських екзит-полів, 73,2% голосів на виборах Президента набрав Володимир Зеленський, 25,3% – Петро Порошенко. 

«Вже наступного місяця я залишу пост держави. Так вирішила більшість, і я сприймаю це рішення. Я піду з офісу,  але хочу твердо наголосити – я не йду з політики. Я залишаюся в політиці і буду боротися за Україну».

Він заявив, що його команда буде захищати  європейську і євроатлантичну стратегію. Буде захищати «армію від атак зсередини країни, від будь-яких спроб применшити її значення»

Говорячи по досягнення у здобутті Томосу, Порошенко додав: «Ми все ще очікуємо вибачення за «термос».

«Вже очевидно, що з Коломойським планують розрахуватися за підтримку на виборах поверненням ПриватБанку» – сказав Порошенко.

Також Порошенко пообіцяв з командою захищати «продовження режиму санкцій» проти Росії.

«Наша команда буде протидіяти планам Кремля сформувати лояльну до себе більшість на парламентських виборах. І це ще одна причина, чому я мушу залишися в політиці» - сказав Порошенко.

«Новий президент буде мати сильну опозицію. Але Україна від цього лише виграє. Бо ми можемо перемогти тільки тоді, коли в країні буде панувати демократія» - сказав Поршенко і додав, що він готовий підставити плече новому президенту.

«Готовий передати новому президенту всю нашу мережу міжнародної підтримки України  Це і є та реальна сітка. А не та, в якій нас безпідставно звинувачували опоненти» - сказав Порошенко.

«Ми сьогодні не виграли бій. Але це точно не означає, що ми програли війну» – сказав Порошенко.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Опускаймо вітрила, берімося за весла». Реакція волинян у соцмережах на результат екзит-полу
Наступна новина Виступи Порошенка і Зеленського після виборів. Повні відео
Останні новини
Схожі новини