У Луцькому районі перевіряли котельні шкіл та лікарень. Які порушення знайшли

У Луцькому районі перевіряли котельні шкіл та лікарень. Які порушення знайшли

Перевірили стан котелень, які забезпечують теплом заклади освіти та медицини на території колишнього Горохівського району. Депутати Луцької районної ради повідомили, які недоліки у роботі виявили.

Про це інформують у Луцькій райраді.

Котельні перевіряли голова майнової комісії Луцької районної ради Юрій Бондарук, депутат райради Віктор Білик та директор комунального підприємства «Райтеплобуд» Олександр Ешвович.

Як розповів Юрій Бондарук, ці котельні є власністю Луцької районної ради, але попереднє керівництво Горохівської райради передало їх в оренду.

«Ми перевірили 15 котелень, їхній стан, чи забезпечують повністю теплопостачанням школи та медичні заклади, біля яких вони розташовані. Так, забезпечують, але були виявлені і деякі порушення», – зауважив голова майнової комісії.

Серед недоліків у роботі називають низьку якість сировини, яку використовують для обігріву, що впливає на якість теплоносія; в деяких котельнях очевидний поганий стан теплових мереж. Приміром одна зі шкіл, опалюється вугіллям, тому, наголошують, потребує заміни теплового обладнання.

«Де потрібно, будемо встановлювати твердопаливні котли, щоб у майбутньому  не залежати від газовиків і надавати якісні послуги», – сказав керівник КП «Райтеплобуд» Олександр Ешвович.

Надалі, кажуть у Луцькій районній раді, вирішуватимуть, що робити з цими котельнями, адже, наголошують, на першому місці має бути забезпечення теплом закладів освіти та медицини, які обслуговують ці котельні.

Читати також: Луцька райрада контролюватиме справу садового товариства «Струмівка»


 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За добу від коронавірусу одужало понад 300 волинян. Шестеро померло
Наступна новина Готовність – 62%. Показали, як будують школу у Башликах на Волині
Останні новини
Схожі новини