Графік профілактичних робіт не змінюватимуть, - «Луцьктепло»

Графік профілактичних робіт не змінюватимуть, - «Луцьктепло»

У ДКП «Луцьктепло» стверджують, що незалежно від того коли відновлять подачу гарячої води – профілактичні ремонти будуть виконуватися згідно графіка.

Про це повідомила пресслужба установи.

Профілактичні ремонти проводять для того аби виявити проблемні місця та спланувати ремонт на мережах. На таких роботах задіяні не лише працівники котелень, теплових районів, а й відповідних електрослужб, служби з автоматизації, рембуд бригад служби капремонту, служби з ремонту устаткування теплових мереж, служби з метрологічної повірки, служби хімводопідготовки.

Тому для того аби належним чином розподілити роботу та не допустити колапсу у виконанні завдання жодної служби – профілактичні роботи виконуватимуть згідно графіка. 

«Графік профілактичних ремонтів - це не спосіб розтягнути задоволення, а технологічна необхідність і спосіб рівномірного розподілу навантаження на різні служби та концентрації уваги на конкретних об'єктах» – йдться у повідомленні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Нововолинську створили муніципальну варту
Наступна новина У Луцьку – велика медична конференція з перинатальної допомоги
Останні новини
Схожі новини