«Греммі» для українки, гнучкі смартфони та зменшені платіжки. ЩО У НАС ДОБРОГО?

«Греммі» для українки, гнучкі смартфони та зменшені платіжки. ЩО У НАС ДОБРОГО?

Якщо існує наша добірка «Що у нас доброго?», значить у Луцьку, Україні і світі відбувається щось хороше :) 

Українська піаністка Надія Шпаченко отримала «Греммі»

Українська піаністка Надія Шпаченко отримала найпрестижнішу музичну нагороду «Греммі». ЇЇ альбом The Poetry of Places переміг у категорії «Найкраща класична збірка», пише БУГ. Наразі Шпаченко є професором фортепіано у Каліфорнійському державному університеті Помони.

Apple готує кілька цікавих новинок: зарядний килимок і нові бездротові навушники

Корпорація Apple вирішила потішити своїх фанатів численними новинками. Окрім цілої низки нових смартфонів, Apple врешті представить бездротовий зарядний пристрій та нові бездротові навушники, пише «24 канал».Новий зарядний пристрій буде відрізнятися від AirPower більш компактними розмірами.

Nokia працює над гнучким смартфоном

Бренд Nokia теж вирішив не відставати від світових тенденцій на ринку смартфонів, тож інженери вже працюють над розробкою смартфона з гнучким дисплеєм, пише «24 канал». Щоправда, деякі джерела заявляють, що перший прототип гнучкого пристрою компанія HMD Global розробила ще в середині 2019 року. Таким чином готовий смартфон буде готовий вже до кінця січня.

Капітальні ремонти, нове обладнання, центр для атовців. Як змінилась луцька медицина за рік

Торік закупили сучасне діагностичне обладнання, провели капітальні ремонти в інфекційній лікарні, міському пологовому, перевтілили фасад дитячої поліклініки, що на проспекті Волі та створили реабілітаційний центр для атовців.

Детальніше читайте тут

Волиняни платитимуть за газ менше

У січні вартість газу для кінцевого споживача знизиться до 5,868 грн / куб. м. Ціна газу без ПДВ становить 4,89 грн / куб. м і включає оптову ціну газу 4,65 грн, послуги оператора ГТС 0,124 грн і торговельну націнку постачальника 0,116 грн. Таким чином, разом з ПДВ (0,98 грн) вартість газу як товару становитиме 5,868 грн / куб. м. Детальніше читайте тут

Дизайнер із Луцька розробив шрифт для бренду «Торчин»

Шрифтові дизайнери Кирило Ткачов (Луцьк) та Андрій Шевченко (Бердянськ) створили «сучасний, оригінальний, «смачний» за характером» шрифт для торговельної марки «Торчин». Запрошення до співпраці лучанин Кирило Ткачов отримав декілька місяців тому від Андрія Маляренко з компанії Brand Pit, яка займається розробкою упаковки для відомих українських брендів.  

Детальніше читайте тут.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьких шкільних медсестер, яких звільнять із поліклініки, працевлаштують у навчальних закладах
Наступна новина Назвали претендентів на крісла голів райдержадміністрацій на Волині
Останні новини
Схожі новини