Розвиток технологій, електрокари, перемоги спортсменів, зниження платіжок. ЩО У НАС ДОБРОГО?

Розвиток технологій, електрокари, перемоги спортсменів, зниження платіжок. ЩО У НАС ДОБРОГО?

«Та ви задовбали зі своїми новинами про зраду!» – кричать одні. «Та ти глянь на ту публіку, вона ж тільки й хоче читати кримінал і скандали!!!» – кажуть інші. ...Ця суперечка може бути вічною. Ми її не розсудимо. Краще спробуємо шукати більше новин, які дозволять не зневіритися у мудрості людства і приязності до нас Долі. 

Україна виявилася технологічно розвиненішою за Росію

Global Finance опублікувало рейтинг найбільш технологічно розвинутих країн. У ньому Україна обігнала Росію на два пункти, пише «24 канал». У рейтингу щомісячного фінансового видання Росія виявилася справжнім феноменом, оскільки програє по всіх показниках. Вона в рейтингу посіла 46 місце з 67. Україна ж зуміла посісти 44 місце попри те, що має економіку у 14 разів меншу за російську.

Читайте також: «Деталь може друкуватись добу». Як працює студія 3D-друку в Луцьку

Виробник «айфонів» займеться випуском електрокарів

Foxconn, на заводах якого виробляються гаджети Apple, заявив про готовність до початку виробництва електромобілів для ринку Китаю. Розробка почнеться не з нуля – допомагати компанії буде концерн Fiat Chrysler, який має великий досвід в автомобілебудуванні, пише «24 канал». Обидві сторони протягом декількох місяців вели активні переговори. Наразі контракт між корпораціями не підписаний, але галузеві джерела запевняють, що це «питання декількох днів».

Читайте також: Діагностика, огляд і «юридична чистота»: WEST AUTO HUB з’ясує все про авто, яке хочете купити

Стартап зібрав в інтернеті 50 мільйонів євро на виробництво електрокарів

Компанії "скинулися" на сервісі краудфандингу. У суботу, 18 січня, німецький стартап Sono Motors досяг своєї мети і зібрав за допомогою сервісу краудфандингу 50 мільйонів євро. Про це компанія повідомила на своїй офіційній сторінці у Twitter, пише ТСН. За попередніми даними, ключовим фактором успіху кампанії стала участь старих інвесторів, які на початку цього місяця надали Sono Motors фінансове зобов'язання ще на 10 мільйонів євро. 

Читайте також: Серед фаворитів – іномарки середнього класу. Які авто найчастіше купують волиняни

Лучанки здобули три медалі на легкоатлетичних змаганнях 

У змаганнях брали участь найкращі атлети Сумщини та вихованці відділення легкої атлетики луцької дитячо-юнацької спортивної школи №3, пише Район.Луцьк. Перші золоті медалі нового сезону в Анжели Лихач (біг 800 м) і Яни Боровець (Волинська-Рівненська області, біг 1500 м), у Діани Патракової (біг 800 м) – ІІІ місце, в Андрія Колодистого (біг 1500 м) – з ІV місце.

Читайте також: «Дванадцятка не робить дитину щасливою», - власниця луцького репетиторського центру «Мій успіх»

Платіжки на тепло і гарячу воду знижено в 124 містах, – Гончарук

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук каже, що у 124 містах України теплокомуненерго здійснили перерахунок і знизили тарифи. До урядової ініціативи долучились вже 16 обласних центрів: Вінниця, Луцьк, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Кропивницький, Львів, Одеса, Рівне, Тернопіль, Харків, Херсон, Хмельницький, Чернігів, Івано-Франківськ, Київ, пише «Українська Правда». За словами прем’єра, це стало можливим, тому що ціни на газ на ринку знизилися, а уряд надав місцевій владі механізм, щоб зробити ці коригування в платіжках.

Читайте також: За грудень лучани заплатять менше за опалення і гарячу воду

Український боксер очолив рейтинг WBC

Всесвітня боксерська рада (WBC) поновила свої рейтинги у всіх вагових категоріях. Рейтинг WBC у середній вазі очолив українець Сергій Дерев’янченко (13-2, 10 КО). Тепер він може претендувати на бій з чемпіоном світу, пише БУГ. Український боксер піднявся з другого на перше місце в рейтингу.

Читайте також: «В Таїланді завжди обираю зали, де найменше туристів», - луцький боксер Сергій Снитюк

Україна відкриє нове посольство в Албанії

У 2020 році планують відкрити посольство України в Албанії. Наразі дипломатичні функції в цій країні виконує посольство України в Греції, пише «24 канал». Про намір відкрити нове дипломатичне представництво заявив міністр закордонних справ України Вадим Пристайко на пресконференції з прем'єр-міністром Албанії Еді Рамою.

Читайте також: У луцьких прикордонників – новий керівник


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковельській лікарні відкрили оновлене відділення трансплантації
Наступна новина У Луцьку святкуватимуть День Соборності України. Які заходи запланували?
Останні новини
Схожі новини