Гроші на «опитування Зеленського» з бюджету не виділялися, - Разумков

Гроші на «опитування Зеленського» з бюджету не виділялися, - Разумков
Дмитро Разумков

Голова ВР Дмитро Разумков заявляє, що додаткових коштів для проведення в день місцевих виборів опитування, ініційованого президентом Володимиром Зеленським, не передбачено.

Про це Разумков розповів у коментарі журналістам у неділю в Києві, передає "Інтерфакс-Україна", пише «Українська Правда».

«Станом на сьогодні, наскільки я пам'ятаю... додаткових коштів для проведення якихось опитувань, не передбачено... Законів не було прийнято, які б дозволяли проводити це саме Центральній виборчій комісії. Проводити їх на виборчих дільницях, зі свого минулого я пам'ятаю, також навряд чи буде можливо. Це може відбуватися за межами виборчої дільниці.

Якщо ми говоримо про кошти державного бюджету та зміни до держбюджету, такі питання не виносилися. Станом на сьогодні ініціатив, які б були зареєстровані в якості змін до головного бюджету немає, тому я думаю, що це будуть якісь інші шляхи вирішення питань для його фінансування. Які? На жаль, я відповісти не можу», – сказав Разумков.

Нагадаємо, 13 жовтня президент Володимир Зеленський анонсував проведення у день виборів 25 жовтня всенародного опитування, на якому українцям запропонують дати відповідь на 5 питань. Що саме питатимуть, наразі невідомо.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Госпіталі МВС та СБУ можуть використати для лікування хворих на коронавірус, – Ляшко
Наступна новина На одному з факультетів ВНУ обрали нового декана
Останні новини
Схожі новини