Хакери опублікували документи РФ щодо війни в Україні та збитого малайзійського літака

Хакери опублікували документи РФ щодо війни в Україні та збитого малайзійського літака
Фото ілюстративне

Проект Distributed Denial of Secrets опублікував документи з РФ, які отримав шляхом хакерського зламу. Більшість оприлюднених матеріалів пов'язані з російською війною в Україні.

Також в них йдеться про контакти між Кремлем та Російською православною церквою. Документи розмістили одночасно на веб-сайті DDoSecrets та в Інтернет-архіві, – повідомляє gazeta.ua.

Обсяг викладених в мережу матеріалів становить 175 гігабайтів.

Група DDoSecrets зазначила, що серед опублікованих документів є архів матеріалів з МВС Росії, які WikiLeaks відмовився публікувати у 2016 році.

Також доступ відкрили й до російських електронних листів та інших матеріалів, які отримала хакерська група «Шалтай Болтай». Матеріали щодо фальсифікації історії збиття в Україні малайзійського пасажирського літака рейсу МН17 у 2014 році та документи російського експортера зброї «Рособоронекспорт» — серед розсекречених файлів.

Журналістка Емма Бест з Бостона, яка допомагала створити платформу DDoSecrets, зазначила, що сайтом займається менше ніж 20 осіб і всі вони живуть у різних країнах.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Виявили нову небезпеку татуювань
Наступна новина Яким був інтер'єр будинків волинських селян 100 років тому. ЗГАДАТИ ВСЕ
Останні новини
Схожі новини