Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 26 квітня

Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 26 квітня

Через дитячі пустощі горіла будівля, аварії у Луцьку, контрабанда на 1,5 мільйона гривень та пожежа у Луцьку – п’ятниця на Волині минула не без пригод.

«Перший» стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попередніх днів, про які стало відомо тільки у п’ятницю, 26 квітня.


***

Через дитячі пустощі горіла будівля

Учора, 25 квітня, в селі Ревушки Турійського району зайнялась вогнем господарська будівля. Виклик про це надійшов рятувальникам о 16:53. Ліквідували пожежу о 17:42 працівники 17-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда села Галинівка. Ймовірна причина пожежі - пустощі дітей віком 5 і 6 років з вогнем.

***

У Луцьку водій Chevrolet проігнорував дорожні знаки та врізався у мікроавтобус

На вулиці Хурсенка у Луцьку зіткнулись Chevrolet Epica та мікроавтобус Renault.
Як зазначають очевидці, водій Chevrolet проігнорував встановлені дорожні знаки та врізався у мікроавтобус. Автівки зазнали значних механічних пошкоджень. У легковика вщент розбита передня частина, бус отримав вм'ятину лівого крила.

***

Через «Ягодин» хотіли ввезти незаконного товару на 1,5 мільйона гривень

Водій-далекобійник, мешканець Львівщини, через митний пост «Ягодин» намагався ввезти на митну територію України понад 15 тисяч одиниць товару без сплати митних платежів. Чоловік через Україну транзитом їхав до Молдови. «Зайвий» та недостовірно задекларований товар тимчасово вилучили на склад митниці як такий, що підлягає конфіскації за рішенням суду. Його вартість – майже 1,5 млн грн.

***

Вночі у Луцьку горіла будівля

У Луцьку на вулиці Декабристів вночі горіла цегляна господарська будівля. Пожежа трапилась 25 квітня о 03:15. На місце події працювали рятувальники, які о 04:13 ліквідували полум’я. Ймовірна причина пожежі - несправність пічного опалення.

***

Покарали волинян, які обкрадали людей на луцькій автостанції

Двоє волинян обкрадали людей на луцькій автостанції №1, а також в нічних клубах «Наталка» та «Стара Підкова». При цьому вони не гребували застосовувати до потерпілих насильство.
Обидва чоловіки визнали свою вину та не оспорювали фактичних обставин злочину.
Таким чином, одного з обвинувачених суд засудив на 4 роки позбавлення волі, натомість інший волинянин відбувся умовним покарання строком на 2 роки.

***

На 40-му у Луцьку – аварія

У Луцьку на 40-му кварталі у сталась аварія за участі двох автівок. Один з автомобілів перекинувся. Зіткнулися Volkswagen Passat та Nissan Leaf. Один з легковиків внаслідок аварії перекинувся. Обидва автомобілі отримали значні механічні пошкодження.
 

***

У Луцьку водій Skoda врізався в авто, яке стояло на парковці

У Луцьку на вулиці Чорновола трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю Skoda та Renault Megane. ДТП трапилась 26 квітня близько 16:30. За словами очевидців водій Skoda намагався припаркуватись та в'їхав в автомобіль, який стояв на парковці. Автомобілі отримали незначні механічні пошкодження.


Підготовлено за матеріалами інтернет-видання Волинські новини, та прес-служб волинських рятувальників, Волинської митниці ДФС.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хірург з Волині Валіхновський розповів, чому з'являється целюліт. ВІДЕО
Наступна новина У сільській школі під Луцьком запровадили електронну реєстрацію
Останні новини
Схожі новини