Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 1 квітня. ФОТО. ВІДЕО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 1 квітня. ФОТО. ВІДЕО
Під колесами мікроавтобуса загинув хлопчик-велосипедист

Загибель хлопчика-велосипедиста під колесами мікроавтобуса, смертельне зіткнення авто із деревом, утопленик... Понеділок на Волині минув не без пригод.

Перший стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попередніх днів, про які стало відомо тільки у понеділок, 1 квітня.

Хлопчик загинув під колесами мікроавтобуса

У Луцьку автомобіль «Volkswagen Т4» на смерть збив 9-річного велосипедиста. Аварія сталася ввечері 31 березня на вулиці Польовій. Від отриманих травм дитина померла в машині швидкої медичної допомоги.
Як інформує поліція, 23-річний водій наїхав на 9-річного велосипедиста, який рухався в попутному напрямку та раптово виїхав на проїжджу частину.

Проте свідки кажуть, що насправді дитина стояла збоку дороги, а не раптово виїхала на проїжджу частину. Запевняють, що від удару дитину відкинуло приблизно на 15 метрів на інший бік дороги, а велосипед залишився під заднім правим колесом автомобіля. 
 

Авто врізалося у дерево – водій загинув

Поблизу селища Стара Вижівка вночі 1 квітня легковик BMW врізався у дерево, загинув 30-річний водій – місцевий мешканець. Троє пасажирів автомобіля отримали тілесні ушкодження, їх госпіталізували.

Син повісився після сварки з батьком

Медики швидкої констатували смерть чоловіка, який вчинив самогубство 26 березня. Про це йдеться в ухвалі Нововолинського міського суду про проведення судово-медичної експертизи. Близько 5-ї ранку чоловіка виявили у загальному коридорі підвалу під’їзду будинку №24 на 15-му мікрорайоні. У поліції повідомили, що чоловік постійно зловживав алкоголем. Після сварки з батьком вчинив самогубство

На Волині затримали 22 тонни незаконного дерева

Майже 40 кубометрів поліського лісу не потрапило до Європи. Відповідно до документів, соснові заготовки до європіддонів у вигляді дощок, укладених у 39 пакетів, загальною вагою понад 22 тонни, вартістю понад 82 тис. грн поставляло житомирське підприємство на замовлення латвійської компанії до Королівства Нідерландів. Проте під час перевірки документів митні органи Нідерландів повідомили українських колег про те, що вказане у контракті підприємство-отримувач було ліквідоване ще в липні 2017 року.

За подання до митного контролю неправдивих відомостей керівника латвійської компанії притягнуть до відповідальності за ст.483 Митного Кодексу України. Її санкції – конфіскація товару та штраф у розмірі 100 відсотків його вартості. 

Затримали нелегалку з Росії

У понеділок, 1 квітня, у Турійську затримали чергову порушницю міграційного законодавства. «Іноземка у 2017 році порушила терміни перебування на території нашої держави, за що, мала залишити Україну згідно з рішенням про примусове повернення на батьківщину. Порушниця вирішила не виконувати рішення УДМС та лишилася на Волині. Сьогодні міграційники росіянку знайшли, затримали та помістили до Волинського ПТПІ», – йдеться в повідомленні Управління державної мгіраційної служби України. 

Зловили паліїв трави

Рятувальник зловили двох порушників, які випалювали суху рослинність та сміття поблизу доріг місцевого значення: у селі Коршів до адміністративної відповідальності притягнули 41-річну лучанку Наталію Л., а в селі Сьомаки – місцевого жителя Сергія М.
 

П’яний лучанин потрапив в аварію у Рівному

У Рівному на вулиці Курчатова та Соборній 31 березня трапилась дорожньо-транспортна пригода за участі лучанина. 54-річний житель Луцька, водій Fiat Doblo, поблизу перехрестя з коловим рухом на вулиці Курчатова виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем Volkswagen LT 35 під керуванням 52-річного рівнянина та автомобілем KIA Rio, за кермом якого перебував 26-річний житель Рівного. Унаслідок ДТП травмувалася пасажирка KIA – 26-річна рівнянка. Водій «Фіата» виявився п’яним – алкотестер показав 2,01 проміле.

Волинянин збив на смерть чоловіка на Житомирщині

У ніч на 1 квітня волинянин за кермом вантажівки «Volvo» на Житомирщині на смерть переїхав 22-річного чоловіка. Трагедія трапилася на 153 кілометрі автодороги Київ – Ковель. Він наїхав на 22-річного мешканця райцентру, який рухався узбіччям у попутному напрямку.

Знайшли три пакети з наркотиками

У Луцьку поліцейські охорони виявили у чоловіка три пакети з наркотиками. Правоохоронці помітили чоловіка, який, побачивши службовий автомобіль поліції охорони, змінив напрямок руху та суттєво пришвидшився. Чоловіка зупинили, він помітно нервував та плутався у відповідях. Поліцейські попросили його показати особисті речі. Виявили паперовий згорток із речовиною рослинного походження зеленого кольору та у правому рукаві светра три поліетиленові пакети із схожою речовиною.

У річці знайшли тіло волинянина

У річці Стохід 31 березня поблизу села Угриничі Любешівського району місцеві жителі знайшли труп 54-річного односельчанина, який зник 2 березня 2019 року. При огляді ознак насильницької смерті не виявлено, попередня причина смерті – утоплення.

Збив велосипедиста

У селі Седлище Любешівського району 31 березня близько 22:30 32-річний водій BMW при роз’їзді зіткнувся із велосипедистом. Останній отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у хірургічне відділення райлікані. 

Засудили волинянку, яка вбила співмешканця

35-річну ковельчанку, яка вбила співмешканця, засудили до 7 років позбавлення волі. Трагедія сталася  вночі 5 червня 2018 року. Нетвереза жінка у власному помешканні під час конфлікту із на два роки старшим співмешканцем ударила його ножем, від чого той помер. Жінка повністю визнала свою вину й розкаялася у скоєному. Вирок Ковельського міськрайонного суду – 7 років за ґратами.

Перерахували гроші шахраям

На мобільний до мешканця Любешівщини зателефонувала невідома особа, яка назвалась працівником служби безпеки «Приватбанку» та шляхом обману заволоділа грошовими коштами у сумі 4287 гривень. І інших випадках любешівці стали жертвами аферитстів при спробі придбати товар через мережу Інтернет, зокрема сукню та трактор. В обох випадках після внесення часток сум псевдопродавці зникали, а телефони їх уже не відповідали на дзвінки.

Підготовлено за матеріалами інтернет-видань ІА ВолиньPost, БУГ, прес-служб управлінь Нацполіції у Волинській, Житомирській та Рівненській областях, Любешівського відділення поліції ГУНПу Волинській області, Волинської митниці ДФС, прокуратури Волинської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Активність виборців та лідери виборів у регіонах України. ІНФОГРАФІКА
Наступна новина У ЦВК опрацювали понад 95% протоколів
Останні новини
Схожі новини