Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 3 травня

Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 3 травня
Фото ілюстративне

Наркодилери, контрабандисти, автоаварії та вуличні бійки  – про усе це читайте у свіжій добірці Хроніки пригод на Першому.  В огляд увійшла також інформація про події попередніх днів, про які стало відомо тільки у п’ятницю, 3 травня.

Обірвався ліфт

3 травня, у Луцьку на вулиці Індустріальній, 6 обірвався ліфт. Травмувалася жінка.  Про це Суспільному розповів завідувач обласного Центру екстреної допомоги Андрій Абрамов. "Постраждала дівчина, 21 рік. Перелом шийки стегна".

На місце події виїхали рятувальники, їх допомога не знадобилася, - розповів Суспільному речник відомства Володимир Нестеров.

 
У Луцьку через ліфт травмувалася жінка

Сьогодні у Луцьку на вулиці Індустріальній, 6 обірвався ліфт. Внаслідок падіння ліфта травмувалася жінка. Про це Суспільному розповів завідувач обласного Центру екстреної допомоги Андрій Абрамов.На місце події виїхали рятувальники, їх допомога не знадобилася, - розповів Суспільному речник відомства Володимир Нестеров.

Posted by UA: Волинь on Friday, 3 May 2019



Побив удвічі старшого за себе

Стало відомо, що ще у суботу увечері, 27 квітня, у Ковелі біля магазину на вулиці Незалежності побили 60-річного чоловіка. Той знепритомнів. Потерпілого із травмами голови госпіталізували у реанімаційне відділення лікарні. Це сталося під час словесного конфлікту: побив чоловіка 26-річний ковельчанин. Розбишаку затримали і помістили в ізолятор тимчасового тримання. Його вже притягували до відповідальності за нанесення легких тілесних ушкоджень.

Вкрав автомобіль прямо зі стоянки

У Камені-Каширському 18-річний юнак, раніше вже судимий за крадіжки, викрав автомобіль «ВАЗ 2107», який належить 37-річному камінь-каширцю. Це сталася 2 травня. Авто поцупили зі стоянки поблизу залізниці, що на вулиці Ковельській. Викрадений автомобіль поліцейські вилучили та повернули власнику.

П’яний в’їхав у п’яного

2 квітня, на автодорозі поблизу села Кортеліси Ратнівського району легковик «Audi А4» зіткнувся із мотоциклом «Минск». Травмувалися водій та пасажир мотоцикла. За кермом автомобіля перебував 28-річний житель цього ж району. Водій допустив зіткнення із мотоциклом «Минск», під керуванням 17-річного жителя району, який рухався у зустрічному напрямку. Водій та 21-річний пасажир мотоцикла отримали тілесні ушкодження, їх госпіталізували. Усі учасники автопригоди були п’яними.

Сигарети затримали, контрабандистів – ні

2 травня на ділянці відділу прикордонної служби «Римачі» Луцького загону поблизу державного кордону  ловили сигаретних контрабандистів. Спочатку прикордонники помітили чоловіків, які ішли в бік кордону з пакунками. Побачивши наряд, кинули 20 ящиків з тютюновими виробами та втекли.

Крім цього, в рамках реалізації отриманої інформації від представників Любомльського відділення СБУ виявили чотирьох людей, які рухалися в бік державного кордону з вантажем. Також неподалік знайшли гумовий човен, яким вочевидь планували переправити куриво до Польщі. Аби зупинити правопорушників та подати сигнал тривоги, прикордонники двічі вистрелили  вгору. Але правопорушники кинули 10 ящиків сигарет і втекли. Тютюнові вироби передали відповідним компетентним органам. Наразі триває оперативний пошук

У Ковелі в пожежі згоріли дідусь і басуся

В ніч на п’ятницю, 3 травня загорівся дерев’яний житловий будинок на вулиці Рєпіна у Ковелі. Коли прибули рятувальники, вогонь охопив дерев’яну веранду, сягнув даху, перекриття й поширився на житлові кімнати. Сусіди повідомили, що у будинку перебували 91-річний чоловік та його 87-річна дружина. Тіла подружжя виявили у помешканні. Вогонь знищив речі домашнього вжитку, меблі. Пошкоджені дах та перекриття. За попередніми даними, вогонь спалахнув внаслідок короткого замикання електромережі.

У Ковелі рівненчанин пограбував аптеку 

Чоловік забіг у приміщення аптеки на вулиці Привокзальній, схопив з полиці кілька фраконів з засобами гігієни – і втік. Сума збитків становить близько 600 грн.  Ним виявився 29-річний житель Рівненщини. Чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за злочин, пов’язаний із незаконним обігом наркотиків. Правопорушника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. 

Піймали наркодилера

24-річного волинянина викрили на збуті наркотиків – канабісу. Його затримали 2 квітня у Ковелі.  Правоохоронці здійснили ряд оперативних закупівель наркотиків у зловмисника та провели низку обшуків у помешканні та підсобних  приміщеннях фігуранта. У чоловіка вилучили майже 200 грам розфасованого порціями канабісу вартістю приблизно 20 000 грн. та гроші за продаж наркотичного засобу. Затриманому загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Підготовлено за повідомленнями Патрульної поліції Волині, ГУ НП у Волинській області, Держприкордонслужби, Управління ДС НС Волині. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Новий клуб на місці «Опери» у Луцьку: як виглядає та чим відрізняється
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 4 травня
Останні новини
Схожі новини