Хроніка пригод Луцька і Волині. Середа, 24 квітня

Хроніка пригод Луцька і Волині. Середа, 24 квітня
Фото ілюстративне

Вантажний потяг переїхав жінку, «серійний» крадій у Нововолинську, іноземець побив патрульного та інше – середа на Волині минула не без пригод.

«Перший» стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попередніх днів, про які стало відомо тільки у середу, 24 квітня.


***

Вантажний потяг переїхав жінку

Поблизу села Переспа Рожищенського району під колеса вантажного потяга, сполученням «Здолбунів-Ковель», потрапила 63-річна жінка. Трагедія сталася по 17 годині 23 квітня.Попередньо, встановлено, що машиніст електровоза вантажного потягу, котрий рухався в напрямку з Ковеля до Здолбунова, помітив невідому особу, що лежала на залізничній колії й застосував екстрене гальмування. Однак, уникнути наїзду не вдалося.

***

Волинянин п’ять ночей поспіль обкрадав машини та магазини

У ніч з 23-го на 24-те квітня в Нововолинську «на гарячому» затримали чоловіка, який п’ять ночей підряд обкрадав автівки та магазини. Чоловік спробував пробратися в магазин та спрацювала сигналізація. Правоохоронці затримали злодія. Чоловік має судимість, сів за ґрати ще будучи неповнолітнім на 5 років. Вийшовши на волю, повернувся до кримінального життя. Працював непрофесійно: з невеличким ломом та викруткою. Бив вікна автомобілів, взламував замки та викрадав особисті речі.

Читати також: Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 23 квітня

***

У Луцьку п’яний німець побив патрульного

Близько 23 години 23 квітня екіпаж луцьких патрульних помітив на проспекті Волі водія таксі, який порушив ПДР. Коли патрульні спілкувались з чоловіком, до автомобіля підійшли двоє невідомих осіб з явними ознаками алкогольного сп'яніння, які поводились агресивно та вигукували нецензурну лайку. Один з чоловіків намагався відчинити двері службового автомобіля та потрапити всередину й сісти на водійське сидіння. Аби не допустити цього, патрульні застосували заходи фізичного примусу та одягли кайданки і доставили порушника у відділок поліції для складання адмінматеріалів.
Однак у міськвідділі затриманий почав вигукувати образи в бік поліцейських та наніс одному з інспекторів удар в обличчя, чим спричинив тілесне ушкодження, попередньо – забій щоки та лоба.
 

***

Волинянин наїхав на пішохода

23 квітня близько 1.35 на автодорозі «Львів-Луцьк» у Радехівському районі на Львівщині 29-річний мешканець Волинської області, скоїв наїзд на пішохода, 37-річну мешканку Жовківського району. Внаслідок наїзду жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована. Винуватцю аварії загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

***

У Ковелі невідомий вкрав туї

У Ковелі з території дитячого садочка невідомий викрав туї. «Дитячий садочок, 22.45 година, центр міста, освітлення, камери... Комусь для повного щастя не вистачало 2 туї! Злодій, якщо ти читаєш наш пост – знай, ми тебе благословляємо, нехай твої туї ростуть великі! Прийдеш ще – заявимо в поліцію», – йдеться у повідомленні. 


Підготовлено за матеріалами інтернет-видання БУГ та прес-служб патрульних поліцейських, поліції Волині та львівської поліції, а також повідомлень у Фейсбуці.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьким пільговикам не встановлюватимуть газові лічильники безоплатно
Наступна новина Ікони луцької майстрині Юлії Токарської зустрінуть Великдень у храмі. ФОТО
Останні новини
Схожі новини