Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 15 квітня. ФОТО. ВІДЕО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 15 квітня. ФОТО. ВІДЕО
Аварія у Луцьку на вулиці Гордіюк

В аварії за участю трьох авто постраждала дитина. П’яний водій  протаранив припаркований автомобіль. Справа гастролерів-«поліцейських» піде до суду… Понеділок на Волині минув не без пригод.

«Перший» стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попередніх днів, про які стало відомо тільки у понеділок, 15 квітня.

Згорів дитячий візок

У Нововолинську на мікрорайоні Шахтарському під час пожежі у під’їзді будинку №3 згорів дитячий візок та обгоріли стіни під’їзду. Рятувальники ліквідували вогнище. Ймовірною причиною займання вважають необережне поводження з вогнем. Винних осіб не встановлено. Мешканці будинку підозрюють, що в під’їзді могли бавитися діти, які раніше підпалювали біля поштових скриньок на сходовій клітині рахунки за комунальні послуги.

П’яний водій в’їхав у припарковане авто

На Волині на трасі М-07 у ніч на 15 квітня сталася аварія. Водій автомобіля Volvo із причепом не врахував дорожньої обстановки й безпечного бокового інтервалу та наїхав на припаркований Renault premium із причепом. Транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками. 50-річного винуватця освідували у присутності двох свідків: мав 1,89 проміле алкоголю. 

Зітнулися три авто – постраждала дитина

У Луцьку на вулиці Гордіюк неподалік ринку вранці 15 квітня сталася аварія за участю трьох легкових авто: Mercedes, Daewoo Lanos і Renault. Поліцейські встановили, що автомобіль «Mercedes Benz GL350», за кермом якого перебував 32-річний житель обласного центру, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з «Renault Clio» та «Daewoo Lanos». Постраждали 28-річний водій та однорічний пасажир автомобіля «Daewoo Lanos», жителі Ковельського району. Водія госпіталізували. Водій «Mercedes Benz GL350» перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Авто із трьома людьми з’їхало у кювет

У ніч на 15 квітня на трасі М-07 автомобіль з трьома людьми з'їхав у кювет. Рухаючись в бік Любомля, водій, швидше за все, заснув або ж не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. Автомобіль майже розбитий вщент. Окрім водія, у салоні було ще два пасажири. Усі троє отримали тілесні ушкодження та були шпиталізовані. У 24-річного хлопця інспектори виявили ознаки підробки документів, тож далі на місці працювала слідчо-оперативна група.

Згоріли гараж та авто

У Ковелі на вулиці Грибоєдова згоріли автомобіль та гараж. За словами головного спеціаліста відділу з питань цивільного захисту та екологічної безпеки міськвиконкому Оксани Козакевич, ще чотири гаражі – пошкоджені. На місце події працювали машини пожежно-рятувальної служби міста. Причиною виникнення вогню називають порушення правил монтування електроустановки та електромережі. У результаті пожежі ніхто не постраждав.

Судитимуть «гастролерів», які напали на підприємця

На Волині поліція завершила досудове розслідування кримінального провадження щодо двох жителів Черкащини, котрі в жовтні минулого року, видаючи себе за поліцейських, напали на 52-річного підприємця з Ковеля. Останній займався купівлею елітних автомобілів у Німеччині та продавав їх в Україні. Розуміючи, що через кордон волинянин їде з чималою сумою готівки, змовники вирішили заволодіти його коштами. Чоловіки підшукали вогнепальну зброю, придбали автівку на іноземній реєстрації, а також формений одяг працівника поліції, проблисковий маячок і гучномовець. Спільники передяглися у поліцейський однострій, виїхали на «службовому» транспортному засобі на трасу Ковель-Ягодин, дочекалися волинянина серед ночі на дорозі і дали йому вказівку зупинитись. А потім, погрожуючи, почали вимагати віддати їм гроші. Саме цієї миті псевдокопів схопили бійці відділу швидкого реагування Департаменту внутрішньої безпеки НПУ. Слідчі детективи оголосили зловмисникам про підозру у скоєнні злочинів. Наразі ж матеріали провадження із обвинувальним актом скеровані до суду.

На «Ягодині» вилучили незаконний одяг на 220 тисяч

За добу на митному посту «Ягодин» митники вилучили незадекларованого одягу на понад 220 тисяч гривень. Для «особистого споживання, не пов’язаного з підприємницькою діяльністю», двом людям знадобилось 509 предметів дитячого одягу (штани, светри, футболки, сукні, головні убори тощо) та 434 одиниці жіночої білизни. Митники вилучили одяг.

Хотів дати хабар патрульним

У Луцьку на проспекті Волі патрульні зупинили автомобіль Peugeot Expert за порушення правил дорожнього руху. 21-річний водій намагався відкупитись хабарем: під час складання адміністративних матеріалів поклав у службовий автомобіль неправомірну вигоду. Відповідно, його попередили про кримінальну відповідальність. Оскільки в діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення, на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Чоловікові загрожує кримінальна відповідальність.

На пішохідному переході на жінку наїхало авто

У Луцьку на проспекті Волі 14 квітня під колеса автомобіля «BMW X5» потрапила перехожа. Жінка отримала тілесні ушкодження. За кермом був 28-річний житель Рівненської області. 53-річна лучанка переходила проїжджу частину дороги нерегульованим пішохідним переходом.

Підготовлено за матеріалами інтернет-видань БУГ, ІА ВолиньPost, ПроКовель, прес-служб Патрульної поліції Волинської області, управління Нацполіції в області, ГУ ДФС у Волинській області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку заквітчують клумби. ВІДЕО
Наступна новина Святкова торгівля, фестиваль, змагання: як у Луцьку відзначать Великдень
Останні новини
Схожі новини