«Ігнорування - це остання крапля, яка змусила жорстко відреагувати», - Бондар про недовіру Погуляйку

«Ігнорування - це остання крапля, яка змусила жорстко відреагувати», - Бондар про недовіру Погуляйку

Депутат Волинської облради, автор проєкту рішення про звіт голови ОДА Володимир Бондар розповів, що на висловлення недовіри Юрію Погуляйку вплинуло одразу кілька чинників.

Про це депутат розповів журналістам під час позачергової сесії облради 10 грудня.

Нагадаємо, голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко відмовився звітуватися про рік роботи на сесії Волиньради. Тож депутати визнали його роботу незадовільною. Відтак, у Волиньраді приступили до голосування за висловлення недовіри голові ОДА.

«Ігнорування – це остання крапля, яка змусила депутатський корпус все-таки дуже жорстко відреагувати на оцінку діяльності. Цих крапель було достатньо багато: і організація роботи ОДА, провальна кадрова політика, і скандали, які переслідують роботу Юрія Погуляйка практично кожного місяця. Мені здається, що Юрій Михайлович не відповідає рівню цієї посади. Дай Бог, хай у нього як в людини усе складається добре, але це посада не його. Він повинен це чесно визнати, і рада повинна це визнати, і повинна звернутись до президента і вже президент повинен, мені здається, підібрати ту кандидатуру, яка буде тут його скоріше прикрашати, а не буде додатковим фактором напруження і негативу», – зазначив Володимир Бондар.

Також він розповідає, що за рік роботи голови ОДА суттєвих змін в житті області не відбулося.

«Пройшов рік, немає кардинальних рішень в складних питаннях, зокрема й в боротьбі з пандемією. Організація роботи облдержадміністрації абсолютно незадовільна: не проводяться наради, не ставляться завдання, не контролюється їх виконання. Організація роботи за ключовими напрямками витрачання коштів теж незадовільна. Як я й кажу, що в кожному напрямку відбуваються скандали. Цього не має бути в нормальній роботі. Скільки в нас було керівників ОДА, але такого не було ніколи», – додав Володимир Налькович. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Волиньраді приступили до голосування за недовіру голові ОДА
Наступна новина У Луцьку п'ять будинків залишились без опалення. Причина – аварія
Останні новини
Схожі новини