Ігор Дильов став головою громадської ради при ОДА

Ігор Дильов став головою громадської ради при ОДА

Громадська рада при Волинській ОДА обрала собі нового голову. Ним став очільник ГО «Бізнес Волинь» Ігор Дильов, який раніше вже керував цією радою.

Громадська рада цього скликання сформувалась рік тому – у липні 2018 року. До її складу входять представники 35 громадських організацій. Спершу раду очолив громадський діяч, співзасновник організації «Волинський центр розвитку урядування» Юрій Моклиця. Однак у травні цього року він заявив про вихід з неї. 

«Причина мого відходу від діяльності громради одна і закономірна – зміна Президента. Як наслідок – подальша зміна голів та заступників адміністрацій. Хто б не був наступним «губернатором», я не хочу мати жодного відношення до його професійних обов’язків» - пояснив тоді Моклиця. 

Він сказав, що «не вірить у сценарій, коли громрада є опозиційною до адміністрації».

У вівторок, 23 липня, громадська рада зібралась для переобрання голови. Ним став Ігор Дильов.

«Прийняли рішення до серпня підготувати свої пропозиції, щоб до кінця року попрацювати конструктивно. Але поки конкретних планів немає», – розповів новообраний голова.

Ігор Дильов вже очолював громадську раду  при ОДА у 2014-2016 роках. Термін каденції органу – 2 роки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (2)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Оновили відпочинковий пункт на трасі «Київ-Варшава»
Наступна новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 23 липня. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини