IKEA офіційно оголосила про вихід на український ринок

IKEA офіційно оголосила про вихід на український ринок

Шведська мережа магазинів меблів і товарів для дому IKEA офіційно підтверджує, що компанія починає заходити на український ринок.

Про це свідчить офіційна заява компанії, інформує «Інтерфакс-Україна».

Наразі компанія вивчає український ринок і має намір протягом двох років відкрити перший об'єкт в Києві.

«На даний момент IKEA підшукує найбільш прийнятну бізнес-модель, яка дозволила б реалізувати плани в Києві протягом найближчих одного-двох років. Рішення про подальші кроки буде прийнято виходячи з результатів дослідження ринку і переваг українських споживачів», - говориться в документі.

Згідно з повідомленням, розвитком мережі в Україні буде займатися «IKEA Південно-Східна Європа», що є частиною IKEA Group (Ingka Holding B.V.). Компанія займається роздрібним бізнесом IKEA в Хорватії, Сербії, Румунії та Словенії.

«Ми йдемо в Україну з баченням того, як змінити на краще повсякденне життя багатьох людей. Наша компанія представить в Україні широкий вибір доступних товарів для будинку, щоб задовольнити високий попит з боку споживачів», - цитується в повідомленні менеджер з продажу «IKEA Південно-Східна Європа» Стефан Вановербеке.

Шведська компанія IKEA - одна з найбільших в світі роздрібних мереж з торгівлі меблями і предметами домашнього вжитку. Власниками IKEA Group є INGKA Holding B.V. і підконтрольні йому структури.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Австрії новий уряд очолив наймолодший лідер Європи — Себастьян Курц. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку вшанують пам’ять В’ячеслава Чорновола
Останні новини
Схожі новини