Для бізнесу локдаун у січні безпечніший, ніж у грудні, – міністр

Для бізнесу локдаун у січні безпечніший, ніж у грудні, – міністр
Фото ілюстративне

Локдаун запроваджуватимуть саме у січні, а не у грудні. Річ у тім, що цей період значно сприятливіший для української економіки та бізнесу. В уряді ще обговорюють, які обмеження діятимуть та як працюватимуть гірськолижні курорти.

Міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов впевнений, що у грудні локдаун може призвести до поганих наслідків для економіки та бізнесу. В ефірі 24 каналу він пояснив, що січень – найсприятливіший місяць для локдауну.

«Ми повинні розуміти, що в Україні традиційно йде спад економічної активності під час новорічно-різдвяних свят, тому комбінація карантинних заходів з таким природним процесом – це буде найменш болючим для економічної системи», – запевнив Немічнов.

На його думку, жоден місяць не може бути слушним чи вдалим для локдауну, однак мовиться про те, щоб карантинні обмеження були мінімально шкідливими, тому уряд обирає найкращий період.

Нагадаємо, у Кабміні вважають, що жорсткий карантин до кінця грудня вводити не потрібно, адже медична система поки витримує навантаження. Утім, наголошують, з початку нового року локдаун таки доведеться ввести.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У національному рейтингу сумлінних платників податків – п'ять волинських підприємств
Наступна новина У Камінь-Каширському районі – масові обшуки. Підозрюють незаконну вирубку лісу
Останні новини
Схожі новини