Ілон Маск оголосив про випуск компактного кросовера і пікапа

Ілон Маск оголосив про випуск компактного кросовера і пікапа

Відомий американський винахідник оголосив в своєму Twitter про майбутній випуск двох нових моделей. Природно, що вони будуть обладнані виключно електроприводом. Їх поява очікується в кінці 2019 або на початку 2020 року, – пише Канал24.

За своїми розмірами пікап буде перевершувати актуальний нині Ford F-150. Крім того Ілон Маск обіцяє оснастити його активною підвіскою. Цей автомобіль повинен повністю змінити правила гри в сегменті великих пікапів.

Одна з речей, які, як мені видається, повинні бути присутніми в вантажівках і пікапах, – це щось на зразок пневматичної підвіски, яка динамічно регулює навантаження. Регулює кут нахилу автомобіля і висоту кузова. Регулює положення в режимі реального часу. Це необхідно тому, що в нас завжди є проблема з будь-яким транспортним засобом, де існує велика потенційна різниця між мінімальним і максимальним навантаженням.

Перед появою пікапа повинен побачити світло компактний кросовер Tesla Model Y. Найімовірніше, він буде використовувати агрегатну базу актуальної нині Tesla Model 3.

Для втілення будь-яких озвучених планів компанії Tesla буде необхідно створення нових виробничих потужностей, так як існуючі вже зараз не можуть впоратися з потоком замовлень. Цілком ймовірно, що новий завод Tesla буде розташований в Китаї.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як виглядатиме нова амбулаторія на 40-му у Луцьку. ФОТО
Наступна новина На Волині невідомі вкрали 15 аеродромних плит
Останні новини
Схожі новини