Історія одного селфі. БЛОГ

Історія одного селфі. БЛОГ
Петро Порошенко і Саша Темчук (фото: Фейсбук)

Є на Волині такий собі хлопчина Саша Темчук. Він за спеціальністю політолог і все своє життя цікавився політикою. І була в Саши мрія – познайомитись з Президентом України Петром Порошенком. Особисто! Ну і щоб селфі було – бо в епоху цифрових технологій без селфі, це як в старі добрі часи не потиснути руку при зустрічі. 

І ось, на шляху до своєї мети Саша йде працювати в партійний штаб, як волонтер. Розносить газети, листівки, спілкується з людьми та чекає, коли ж в нього буде нагода зустрітися з Президентом.

І тут новина, на яку він так чекав – Порошенко їде на Волинь. Саша в натовпі з телефоном чатує на Президента біля будинку культури в м. Ківерці. Кортеж зупиняється, Петро Олексійович виходить з машини та йде до людей. Саша робить десятки фото на свій телефон (згодом їх позичатимуть навіть місцеві сайти) і тут Президент підходить до нього.

- Петро Олексійович, можна з Вами сфотографуватися? Це моя давня мрія!
- Звичайно, давайте, – відповів Президент.


Саша притуляється до плеча Гаранта, витягує руку, як селфі-палку, та тисне на екран великим пальцем і… І на екрані з’являється напис «недостатньо пам’яті».


- Пане Президенте, це якась халепа, цього просто не може бути… - розгублено промовив Сашко…
- Нічого, наступного разу точно вийде – сказав хлопцеві Президент, якого люди за руки вже тягнули геть від Сашка, викликаючи в УДОшників стійке бажання піти на пенсію. 
- Ви обіцяєте? Обіцяєте? – прокричав розчарований Саша?

Але його вже не чули.

І ось проходить два тижні. В ЗМІ пишуть про те, що 29 січня в Києві буде форум за участю Президента. Саша приходить в партію та заявляє: «Мені треба до Президента. Ми з ним домовились про фотосесію. Тому впишіть мене в списки делегатів форуму».

Сказано-зроблено, і Сашко на автобусі з партійцями прибуває до столичного МВЦ. Волинську групу посадили дуже далеко від сцени, тому єдиний шанс зустрітися віч-на-віч з Гарантом, це коли він буде йти коридором до зали з купою охорони.

Саша виходить на позицію і чекає. Охорона йде клином і підступитися до Президента неможливо. А він ще й поспішає.

- Петро Олексійович, - з останньої надії закричав Сашко. – Пам’ятаєте, Ви в Ківерцях обіцяли мені фото? В мене тоді пам'ять закінчилася на телефоні?

Порошенко зупиняється, посміхається та просить охорону пропустити Сашка. 
 

- Волинь? Звичайно пам’ятаю. Я думав такі випадки, коли в самий відповідальний момент закінчується пам'ять, бувають лише в кінокомедіях, – з посмішкою сказав Президент.

І на цей раз техніка не підвела.

Ось, як буває, коли дійсно впевнено йдеш до мети! Немає нічого неможливого!

Саша Темчук мав мрію, здійснення якої було малоймовірно. Проте йому, простому волинському хлопцеві, вдалося протягом двох тижнів двічі поспілкуватися з Президентом України. Далеко не кожен Голова ОДА може похвалитися такими частими спілкуваннями з Гарантом. А Саша може! Саша може все!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через аварію частина рожищан залишиться без води
Наступна новина У «Варті порядку» відповіли на закиди Савченка щодо нападів на активістів
Останні новини
Схожі новини