«Після Дарта Вейдера вже не смішно»: соцмережі «гудуть» через заяву Зеленського

«Після Дарта Вейдера вже не смішно»: соцмережі «гудуть» через заяву Зеленського
Володимир Зеленський. Фото - скріншот із відео

Волиняни активно взялися коментувати заяву Володимира Зеленського про те, що він буде йти у президенти.

Нагадаємо, у новорічну ніч на телеканалі 1+1 замість традиційного вітання Президента показали звернення Зеленського. Той заявив: вирішив балотуватися на пост Президента України.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Керівник 1+1 пояснив, чому телеканал не показав Порошенка, як всі

У соціальній мережі Фейсбук волиняни взялися активно коментувати нічну заяву.

Пропонуємо і вам поглянути на найцікавіші дописи

Андрій Лучик: «Високі рейтинги Зеленського демонструють нам, що ми й далі хочемо жити в ілюзіях, чекаючи на чарівну таблетку від усіх боляк...»

      *       *       *

Vasiliy Alexandrovich: «XXI століття на дворі...а ви вірите в "доброго трубадура"..нагадую- в кожного трубадура є барон...думайте,дибіли..»

      *       *       *

Ирина Воина: «У нас народ не вміє думати головою. Потім кажуть,що їм,обов'язково хтось винен. Це зрозуміло,як білий день. За ним стоїть хтось,значно могутніший. І вже зрозумійте,нарешті те,що він чудовий комік не означає,що він має,обов'язкого бути таким же вдалим і в політиці. Завжди треба думати,читати,намагатися зрозуміти,провести якійсь паралелі. А не тупо стояти і "чухати чуби"...»

      *       *       *

Aleksandr Sokrat Vesklyarov: «Ну після Дарта Вейдера це не так вже й смішно...»

      *       *       *

Олександр Мосенко: «Цей виродок порівнював Україну зі шльондрою і ще має нахабство пхатися у президенти, воістину син своєї нації»

      *       *       *

Денис П'ятигорець: «А ви кажете - нічо не міняєцца.

Не дивлюсь плюси вже давно. А тут читаю, що замість привітання Президента вони поставили привітання Зєльонкі.

А тепер хочу нагадати, що в часи Януковича за такий демарш директора телеканалу Ткаченка вже б трахали у всі дірки загорнутим у фольгу Зеленським. І все це змусили б транслювати замість «Сватів».

А так - нічо. Живуть собі. Олів’є жеруть.

Хоча ні, щось таки змінилось. Колись креативний телеканал з власною позицією перетворився на мобільний додаток в телефоні Коломойського, де можна одним дотиком пальця міняти плей-лист сидячи десь в Ізраїлі.

R.I.P. «1+1».

      *       *       *

Олена Лівіцька: «Посварилися з чоловіком через... Зеленського. Так-так, я так вмію. Все класно: шампанське виблискує, діти аж тремтять від радості, так ждуть дарунків, в маминих ногах приємна, але трохи важка така втома)) Люблю порівнювати вітання президентів, читати підтексти, дивитися, як же це знято цього разу... а тут хоба - Зеленський. Ніііі... то було б навіть інтересно побачити-почути, але хіба я вже чула? Я одразу: "Переключіть! Це неповага до держави!". І в мене обурення вселенське, а збоку: "Так їм і треба!"... 

Ех... Сто разів клялася сама собі вдома про політику не сперечатися. Я вже навіть перестала пояснювати за столом, що насправді є велика різниця між облрадою і облдержадміністрацією і називати ОДА радою тупо... А тут. 

Словом. Допила. Доїла. Подивилася, як діти тішаться дарункам. Блимнула краєм ока на свій)) І спати. 
ПС. А встала і думаю: ну й нафіга? Ой, плюньте на них і радійте, а не ведіться на цей «медійним мейнстрим»

      *       *       *

Dmitro Smolenskiy: «Автор Віталій Гайдукевич, краще й не скажеш: "Якщо Бєня проплатить за голу сраку, “плюси” покажуть замість новорічного вітання глави держави голу сраку. Ну ок, Коломойський – сволота, але ж купа людей на каналі це схавало. 2019 – рік візуалізації подонків. І новорічна ніч лише початок. Епоха цинічних  ублюдків»

      *       *       *

Навернс Чудакули: «Не певен чи можна лізти на таку посаду без досвіду, без розуміння як все працює. Для початку можна стартанути з місцевого чи обласного рівня. Набратись досвіду і вже тоді балатуватись. Плюс виборцю буде видно на що людина здатна, з кім працює і як дотримується обіцянок.

А Вакарчук... Ну блін, він вже був в політиці, його туди взяли тупо як медійну персону для привернення голосів і все. Він посидів там і пішов. Щось з того часу змінилось? Тільки те і робить що язиком меле, до того ж часом відверту муть».

      *       *       *


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (2)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відомий луцький ведучий зворушливо освідчився своїй коханій. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина У Москві під гімн Росії обвалився міст з людьми. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини