Зеленський заявив, що іде у президенти. ВІДЕО

Зеленський заявив, що іде у президенти. ВІДЕО
Володимир Зеленський. Фото - скріншот із відео

Лідер студії «Квартал 95» Володимир Зеленський у своєму новорічному привітанні заявив, що висуне свою кандидатуру на посаду президента України.

Звернення Зеленського транслював канал 1+1.

«Зараз у кожного українця є три шляхи. Перший шлях – жити як живеш, плисти за течією, і це нормально, це вибір кожного. Другий шлях – зібрати свої речі і поїхати в іншу країну, заробляти там гроші і надсилати своїм близьким та рідним, і це теж нормально. Але є ще третій шлях – спробувати самому щось змінити в Україні. І я для себе обрав саме його.

Мене давно усі запитують: йдеш-не йдеш? На відміну від наших великих політиків, я не хотів вам марно обіцяти. І зараз, за декілька хвилин до Нового року, я вам дещо пообіцяю і одразу виконаю.

Дорогі українці! Я обіцяю вам піти у президенти України. І одразу виконую. Я іду у президенти України. Давайте зробимо це разом!

З Новим роком! З новим слугою народу!», – сказав Зеленський у відеозверненні, яке, до слова, виголосив українською мовою.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 1 січня
Наступна новина Що сказав Порошенко у новорічному зверненні. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини