«Івано-Франківськцемент» запускає нове виробництво. На відкритті чекають Порошенка

«Івано-Франківськцемент» запускає нове виробництво. На відкритті чекають Порошенка

Запуск нової лінії виробництва на цементношиферному заводі запланований на 31 травня.

Як пише kurs, голова правління ПАТ «Івано-Франківськцемент» Микола Круць розповів, як вдалося створити найбільше у Європі цементне виробництво:

«Фірмові інгредієнти – 10 років праці, більш як 2000 кваліфікованих працівників, понад 200 мільйонів доларів інвестицій, сучасні та енергоефективні технології, новітні способи контролю якості та екологічності продукції, понад 300 її найменувань, 2000 вагонів, які щодня завозять сировину та забирають готову продукцію, навіть власні маневрові тепловози та, найголовніше, – любов до своєї справи».

Кожна четверта тонна цементу, реалізована в Україні, виготовлена на «Івано-Франківськцемент». Для виробницва використовують власну сировину, самі добувають та транспортують породу, мінімізуючи відходи завдяки внутрішньому обміну ресурсами між різними виробництвами. Підприємство є єдиним вітчизняним виробником безазбестових шиферних листів.

За інформацією КУРСу, на запуск нової лінії виробництва «Івано-Франківськцемент» приїде президент Петро Порошенко

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Звільнили заступника міського голови Луцька
Наступна новина Скандальна директор КП «Ласка» написала заяву на звільнення
Останні новини
Схожі новини