«Київський діалог» шукає команди змінотворців у волинських громадах

«Київський діалог» шукає команди змінотворців у волинських громадах

У минулому році громадські організації Волині та місцеве самоврядування отримали важливу підтримку завдяки українсько-німецькій програмі «Київський Діалог». Йдеться, як про чотириденну «Школу адвокації та партисипації», що збагатила її учасників цінними знаннями, так і про конкурс громадських ініціатив, в межах якого було підтримано реалізацію п’ятьох проєктів.

Щоб і далі підтримувати локальні ініціативи та сприяти позитивним змінам у громадах, «Київський діалог» разом з громадською організацією «Волинський Інститут Права» запланував подібні активності і в цьому році.

Перший запланований захід – це трьохденна Школа громадської участі та взаємодії, що відбудеться в серпні. Тому, розпочато конкурсний відбір команд на участь у цьому навчанні. Команди - це групи з 4-5 осіб, які складаються із представників ОМС, громадських активістів, волонтерів та внутрішньо-переміщених осіб, які мають спільне бачення розвитку їх громади та ідеї для реалізації суспільно корисних проєктів на місцях.

Для того, щоб заявити про себе та своє бажання долучитись до команди змінотворців, необхідно до 1 серпня заповнити анкету за посиланням https://forms.gle/JE2RsxE1efpYHkR2A. Результати відбору будуть оголошені до 4 серпня.

Як і в минулому році, після навчання відібрані команди матимуть змогу подати ідеї своїх проєктів на конкурс громадських ініціатив. Найкращі з них будуть підтримані та реалізовані

Для довідки: Київський Діалог – це українсько-німецька програма підтримки локальних ініціатив та створення мережі змінотворців для демократичних перетворень в Україні.

Київський Діалог стартував у 2005 році як формат міжнародних конференцій із суспільних та політичних тем, а у 2014-му став сприяти розвитку громадських ініціатив у регіонах України


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Унікальна природа острова посеред Світязю – під загрозою. Там розпочали будівництво
Наступна новина Тренера клубу «Любарт» нагородили орденами
Останні новини
Схожі новини