Кіоск із шаурмою в центрі Луцька мають демонтувати протягом дня, – рішення виконкому міськради

Кіоск із шаурмою в центрі Луцька мають демонтувати протягом дня, – рішення виконкому міськради

Кіоск із шаурмою «Король Дамаск», який працює у центрі Луцька на вулиці Лесі Українки, 58, підприємця зобов’язали демонтувати.

За такий проєкт рішення проголосували 26 вересня на засіданні виконавчого комітету Луцької міськради, повідомив у Facebook радник міського голови Ігор Поліщук.

«Підприємця зобов'язали протягом одного дня з дати ухвалення цього рішення демонтувати тимчасову споруду (торговельний кіоск) та відновити благоустрій території. У разі відмови демонтувати кіоск його демонтує департамент муніципальної варти міської ради», – наголосив Ігор Поліщук.

Нагадаємо, лучани обурились тим, що у центрі міста з’явився цей кіоск. Раніше на цьому місці дозволили поставити кіоск дружини депутата обласної ради Оксани Імберовської для продажу кави. А у кіоску з шаурмою журналістам надали документи, видані на ім’я фізичної особи-підприємця Ніни Ліри, хоча виконавчий комітет не видавав дозволів цьому підприємцю. Зі слів чоловіка Оксани Імберовської Михайла Імберовського, дружина передумала торгувати у центрі міста через «політичний тиск», і наразі подружжя ніяк не пов’язане з цим кіоском.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Продається квартира з ремонтом, технікою і меблями. Ціна – менше 500 доларів за квадрат
Наступна новина «У  мисливстві не буває швидкого повернення вкладень», – головний лісівник Волині
Останні новини
Схожі новини