Колесніков може поділитися контролем над власним м'ясним бізнесом

Колесніков може поділитися контролем над власним м'ясним бізнесом

Співголова партії "Опозиційний блок", колишній віце-прем'єр - міністр інфраструктури Борис Колесніков і його дружина Світлана планують поділитися контролем над одним з найбільших виробників свинини в Україні - ПрАТ "АПК-Інвест".

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Згідно з даними Антимонопольного комітету, відомство планує опублікувати попередні висновки про необхідність чи відсутність необхідності одержання дозволу на придбання фізичними особами - громадянами України акцій "АПК-Інвест".

"АПК-Інвест" - вертикально інтегрована агропромислова компанія з повним замкнутим циклом виробництва охолодженої свинини: від вирощування зернових і виготовлення комбікормів до виробництва та реалізації м'ясної продукції.

На ринку компанія представлена ​​продукцією ТМ "М'ясна весна".

"АПК-Інвест" в 2016 році отримав чистий прибуток у розмірі 252,5 млн гривень, що в 3,9 рази більше, ніж роком раніше. Виручка за цей період зросла на 4,7% - до 1,932 млрд гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Цукерберг прокоментував ситуацію з Cambridge Analytіca
Наступна новина По-зимовому весняна краса у Луцьку. ФОТО
Останні новини
Схожі новини