Коли на «Інтері» покажуть ток-шоу за участю мами зниклого безвісти волинянина Бєлокурова

Коли на «Інтері» покажуть ток-шоу за участю мами зниклого безвісти волинянина Бєлокурова
Антоніна Бєлокурова

Ток-шоу «Стосується кожного» за участю волинян покажуть в ефірі телеканалу «Інтер» 1 лютого. 

Про це стало йдеться в анонсі порталу «Теленеделя».

Зазначимо, мама зниклого волинянина Ігоря Бєлокурова Антоніна Бєлокурова поїхала на зйомки ток-шоу «Стосується кожного», що транслюється на телеканалі «Інтер». Журналісти програми навідалися у рідне село Антоніни Бєлокурової Велика Глуша. Після зйомок у селі кілька місцевих жителів, у тому числі Антоніна Бєлокурова, поїхали до Києва. У студії відбувся запис випуску телепрограми «Стосується кожного» на цю тему.

Випуск програми під назвою «Безсмертна надія», у якій знімалися волиняни, розпочнеться 1 лютого, о 18.00 годині.

Нагадаємо, Ігор Бєлокуров зник безвісти в Афганістані у 1988 році, коли воював там у лавах радянської армії. У лютому 2018 року до групи українців, що подорожували Афганістаном, підійшов схожий на Ігоря чоловік. Він сказав, що втратив пам'ять через травму. І хоча він не пам'ятав свого імені, проте повідомив, що походить з Волині, звідки родом й Ігор Бєлокуров.

Для того, аби визначити, чи справді знайдений афганець є Ігорем Бєлокуровим, провели ДНК-експертизу. За результатами аналізу ДНК індекс материнства Антоніни Бєлокурової за всіма параметрами дорівнює нулю.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині священик не віддає ключі від храму, який перейшов в ПЦУ
Наступна новина У Луцьку на Відродження зведуть багатоповерхівку
Останні новини
Схожі новини