У Луцьку на Відродження зведуть багатоповерхівку

У Луцьку на Відродження зведуть багатоповерхівку
Джерело фото: ІА Волинські Новини

У Луцьку на проспекті Відродження збудують багатоповерхівку. Забудовник обіцяє передати 5% житла у новому житловому комплексі  місту.

Про це йшлося під час пленарного засідання 52 сесії Луцької міської ради 30 січня, – повідомляє ІА Волинські Новини.

Депутати погодили проект детального плану території в межах вулиць Загородньої, Писаревського та проспекту Відродження у Луцьку.

Як повідомив виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт, від компанії «Відродження інвест» надійшов лист, у якому йдеться про те, що 5% від загальної кількості житла, що планують побудувати на цій ділянці у житловому комплексі на проспекті Відродження, 32а, інвестують місту.

Як повідомив начальник управління містобудування та архітектури Веніамін Туз, під час засідання міськради від 05.06.2018 ухвалили рішення № 42/87 «Про надання дозволу на розробку проекту детального плану території в межах вулиць Загородньої, Писаревського та проспекту Відродження у місті Луцьку». Управління містобудування та архітектури видало вихідні дані на розробку детального плану даної території.

В газеті «Луцький замок» від 23.08.2018 №30 опублікували повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості проекту містобудівної документації «Детальний план території в межах вулиць Загородньої, Писаревського та проспекту Відродження у місті Луцьку», розробленого ТОВ «АБ «СПЕЦПРОЕКТ». Пропозиції громадськості відсутні.

Йдеться про будівництво житлового комплексу заввишки 9-10 поверхів.

Депутати міськради підтримали проект рішення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коли на «Інтері» покажуть ток-шоу за участю мами зниклого безвісти волинянина Бєлокурова
Наступна новина Зеленський – офіційно кандидат у президенти
Останні новини
Схожі новини