Колона священнослужителів і православні на колінах – Хресний хід у Луцьку. ФОТО

Колона священнослужителів і православні на колінах – Хресний хід у Луцьку. ФОТО

У неділю, 12 липня, у місті Луцьку відбувся традиційний щорічний Хресний хід, який організовує Волинська єпархія Української Православної Церкви.

Сотні православних лучан разом з місцевим духовенством пройшли вулицями міста з молитвою від кафедрального собору Всіх Святих Землі Волинської до древнього Свято-Покровського храму. Дійство очолив керуючий Волинською єпархією УПЦ єпископ Волинський і Луцький Нафанаїл, – повідомляє прес-служба Волинської єпархії УПЦ.

Під час ходи священики та віруючі молитовно вшанували пам’ять загиблих у ІІ Світовій Війні, спочилих учасників революційних подій 2014-го року та полеглих у боях на сході України українських військовослужбовців.

Насамкінець на подвір’ї Свято-Покровського храму Луцька було піднесено молитву за мир в Україні, після чого єпископ Нафанаїл подякував всім учасникам Хресної ходи за молитовний подвиг. Варто зазначити, що хрестохідці пройшли відстань у 6,4 кілометра.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У ректора луцького вишу вродили помідори
Наступна новина Лучанку обурила кількість сміття в Гаразджі. ФОТО
Останні новини
Схожі новини