Як у луцькій «Ласці» тваринам вживлюють чіпи. ВІДЕО

Як у луцькій «Ласці» тваринам вживлюють чіпи. ВІДЕО
Скріншот з відеосюжету

За тиждень на комунальному підприємстві «Ласка» у Луцьку прочіпували 5 тварин.

180 засобів для ідентифікації котів та собак ветеринари підприємства отримали від благодійників, йдеться у сюжеті UA: Волинь.

Від початку року, каже директорка комунального підприємства Наталія Рудь, на підприємстві чіпують тих тварин, яким знайшли господарів. За її словами, подарованих чіпів вистачить на декілька місяців.

У програмі на фінансування на цей та наступний рік на чіпи та прилади для їх зчитування передбачили понад 300 тисяч гривень.

Вже за хвилину після вживнення чіп зчитується спеціальним пристроєм. Після цього дані про тварину вносяться до міжнародної системи обліку Animal ID. Якщо тварина загубиться чи втече, у будь-якій ветеринарній клініці можна зчитати чіп і знайти власника тварини.

За бажанням нових власників чіпуватимуть і котів. Всього їх тут 14. Собак у притулку нані 250.

Більше – у сюжеті.

 
Чіпування тварин у притулку

За тиждень на комунальному підприємстві «Ласка» прочіпували 5 тварин. 180 засобів для ідентифікації котів та собак ветеринари підприємства отримали від благодійників. Від початку року, каже директорка притулку Наталія Рудь, на підприємстві чіпують тих тварин, яким знайшли господарів.

Posted by UA: Волинь on Friday, 25 January 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Нацбанк почав продавати гривні в рулонах
Наступна новина Конкуренція на шоу дуже сильна, - 69-річна учасниця «Голосу» з Волині
Останні новини
Схожі новини