Контрабанда цигарок до Польщі. Волинська митниця прокоментувала резонансну подію

Контрабанда цигарок до Польщі. Волинська митниця прокоментувала резонансну подію
Фото ілюстративне

У зв’язку із затриманням польськими правоохоронцями вантажівки з волинськими номерними знаками, в якому знаходилось 1000 ящиків цигарок українського виробника без акцизних марок, Волинська митниця розпочала службову перевірку.

Про це інформують на сторінці митниці.

29 квітня польські правоохоронці на трасі, неподалік міжнародного пункту пропуску «Дорохуськ», зупинили вантажівку з напівпричепом, яка прибула до Республіки Польща з України в зоні діяльності Волинської митниці ДМС.

«Для дослідження усіх обставин пропуску цієї вантажівки польській стороні скеровано відповідний запит. Для з'ясування можливої причетності працівників Волинської митниці до протиправного переміщення прихованого від митного контролю вантажу, наказом керівника митниці Миколи Татарчука призначено службову перевірку. ЇЇ висновки обов'язково стануть предметом розгляду українських правоохоронців, до яких уже скероване повідомлення», – йдеться в заяві.

Нагадаємо, що у Луцьку розшукують двох жінок, які могли скоїти кримінальні правопорушення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Час вирішальної битви настав. Історія захисника з волинської бригади
Наступна новина У Луцьку затримали чоловіка, який побив службову особу
Останні новини
Схожі новини