Культура в ОТГ: менеджерів громад навчали готувати проектні заявки

Культура в ОТГ: менеджерів громад навчали готувати проектні заявки

У стінах Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування відбувся семінар «Підготовка проектної заявки». 

Про це інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування, який створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України. 

Розпочався семінар із знайомства учасників та висловлення їх очікувань від семінару. Радник з регіонального розвитку Волинського ЦРМС Петро Гоцалюк розповів, що час зустрічі йшлося написанням проектної заявки для «Українського культурного фонду». Експерт наголосив, що в об’єднаних територіальних громадах слід створювати новий культурний простір. 

«Потрібно поступово відходити від виступів на свята у клубах», - наголосив радник. 

Про типові розділи проектної заявки та приклади проектних заявок розповіла фахівець з проектної діяльності ГО «Перспективи Волині» Ірина Садовська

Також під час семінару присутні дізналися інформацію про конкурс проектів «Українського культурного фонду» та структуру проектної заявки.

Радник із регіонального розвитку закликав присутніх максимально долучитися до конкурсу. 

Начальник відділу соціально-економічного розвитку та інвестицій Павлівської ОТГ Оксана Стасюк зауважила, що під час подачі заявки на той чи інший конкурс, грант слід реально дивитися на речі і зважати на те, чи потрібно це людям в ОТГ. 

Захід був спільно організований з Волинським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як у Луцьку вшановували загиблих жертв розстрілу в’язнів Луцької тюрми. ФОТО
Наступна новина На Волині вчетверте за 9 місяців змінили начальника «земельного» управління
Останні новини
Схожі новини