Літак із загиблими в Ірані українцями прибув у «Бориспіль»

Літак із загиблими в Ірані українцями прибув у «Бориспіль»

Літак із тілами 11 українців, які загинули внаслідок катастрофи літака МАУ в Ірані 8 січня, приземлився в аеропорті «Бориспіль».

В аеропорту присутні президент Володимир Зеленський, прем'єр-міністр Олексій Гончарук, спікер Верховної Ради Дмитро Разумков та інші високопосадовці, повідомляє Громадське.

Після цього відбудеться церемонія прощання з загиблими.

Нагадаємо, вранці 8 січня у столиці Ірану Тегерані впав український пасажирський літак авіакомпанії МАУ, який виконував рейс «Тегеран-Київ». На борту перебували 167 пасажирів і 9 членів екіпажу, ніхто не вижив. Усі 9 членів екіпажу, а також 2 пасажири були громадянами України. Одна з них – волинянка Юлія Сологуб. 9 січня ввечері спецслужби США заявили, що літак МАУ біля Тегерана збила іранська ракета. 

Іран визнав, що літак МАУ поблизу Тегерана вранці 8 січня збила ракета «земля-повітря». Мовляв, іранські військові переплутали літак МАУ з «ворожим» американським об'єктом.

 
Церемонія вшанування пам’яті загиблих унаслідок катастрофи літака МАУ в Ірані.

Церемонія вшанування пам’яті загиблих унаслідок катастрофи літака МАУ в Ірані.

Posted by Офіс Президента України on Sunday, 19 January 2020

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку вшанували пам'ять директора Палацу учнівської молоді Степана Сидорука
Наступна новина Ми подивилися нове українське кіно «Віддана». Чесно ділимося враженнями
Останні новини
Схожі новини