Льотчик-винищувач «Karaya» з луцької бригади «поставив автограф» на ракеті, якою знищив ударний дрон

Льотчик-винищувач «Karaya» з луцької бригади «поставив автограф» на ракеті, якою знищив ударний дрон

Герой України льотчик Вадим Ворошилов з позивним «Karaya» з луцької бригади «поставив автограф» на ракеті, якою знищив ворожий ударний дрон.

Про це пише АрміяInform.

Залишки української ракети знайшли на Вінниччині ще 14 жовтня. За кілька днів до того Вадим Ворошилов знищив 5 іранських дронів. Цю ракету льотчик випустив по одному з них. В результаті протиповітряного бою, уламками від вибуху було пошкоджено літак Героя, але Вадим відвів свій винищувач від населеного пункту та успішно катапультувався.

«Це - точно  «твоя»!», - пояснює полковник Ігор Снігур, начальник відділу технічної служби УНП у Вінницькій області. Ігор Михайлович не приховує захвату від зустрічі з пілотом.  

Ігор Снігур додає, що здебільшого у них зберігаються докази російського тероризму. А тут ракета, яка, навпаки, йому протидіяла. Запевняє, що хтозна, якими б були наслідки для регіону, якби не  цей експонат.

«Вперед до перемоги разом!» - написав льотчик-винищувач на ракеті ці прості, але такі важливі слова. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Горохові горів автомобіль
Наступна новина Відійшов у Вічність колишній лікар-анестезіолог Ратнівської лікарні
Останні новини
Схожі новини