Лучан, які мають субсидії, закликають повністю розрахуватися за воду

Лучан, які мають субсидії, закликають повністю розрахуватися за воду
Фото ілюстративне, джерело: Сайт Херсонської міської ради

Комунальне підприємство «Луцькводоканал» закликає отримувачів субсидій повністю провести розрахунки за отриманні послуги водопостачання та водовідведення до 25 червня 2018р. згідно виставлених рахунків за травень поточного року.

Про це повідомляють у прес-службі підприємства.

У разі утворення заборгованості (в тому числі часткової оплати згідно виставленого рахунку за попередній місяць) субсидія на наступний термін не призначається. Тому ті споживачі, які мають борги перед постачальниками комунальних послуг, ризикують не отримати субсидій на наступний період.

Також варто відмітити, що суми невикористаної субсидії за попередні періоди призначення (травень-2017 року по квітень 2018 року) повернуть до бюджету шляхом зняття з особових рахунків, і відобразиться в рахунках за послуги водопостачання та водовідведення за червень 2018 року.

Читати також: Відомо, хто отримуватиме субсидії за новим законом

Це пов’язано з тим, що з 1 травня 2018 року запровадили новий порядок надання субсидій.

Відповідно, після закінчення строку отримання субсидії структурні підрозділи з питань соціального захисту населення самостійно здійснюють розрахунок субсидії на наступний період для домогосподарств, які отримували субсидію в попередньому періоді. Розрахунки проводяться у червні 2018 року.

Читати також: Чому субсидія заважає українцям економити


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Рівному власнику ігрових автоматів спалили авто. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку молодь кличуть безплатно вчити англійську
Останні новини
Схожі новини