Луцькводоканал шукає волонтерів для розвезення питної води по місту

Луцькводоканал шукає волонтерів для розвезення питної води по місту

Луцькводоканал запрошує до співпраці волонтерів для розвезення питної води по місту в разі надзвичайної ситуації.

Про це повідомили на сторінці підприємства Evoda.Луцьк. у фейсбуці.

КП «Луцькводоканал» здійснює закупівлю десяти однокубових ємностей для питної води в рамках програми цивільного захисту населення Луцької міської ради. Ємності будуть використані для набору питної води і її розвезення по місту в разі ворожих атак по об’єктах критичної інфраструктури у ситуаціях, якщо для відновлення постраждалих об’єктів знадобиться тривалий час.

У зв’язку з цим виникла необхідність в залученні волонтерів для розвезення питної води по найбільш густонаселених районах Луцька. 

«Тендер на закупівлю ємностей відбудеться орієнтовно до 12 грудня. Тому саме зараз є час залучити активістів до процесу розвезення і розливу. Запрошуємо всіх, хто має у своєму розпорядженні великі автомобілі, буси тощо, в яких вміститься однокубова бочка води, до співпраці! Розмір ємностей: довжина*ширина*висота =1500х1000х1000», – зазначили на підприємстві. 

Охочих просять написати в приватні повідомлення сторінки Луцькводоканал вже зараз, аби можна було сформувати відповідну групу «Доставка води» у Вайбері і створити осередок комунікації між волонтерами та працівниками підприємства, напрацювати алгоритм дій на випадок непередбачуваних обставин.

Бажаючих також просять повідомити в особистому повідомленні за посиланням: своє ім’я, прізвище, особистий номер мобільного, марку авто і район, де найбільш зручно буде здійснювати розвезення і роздачу питної води.

Роздачу води буде організовано в районах поблизу найбільших супермаркетів міста.

Долучатися можуть також власники великогабаритних авто, або власники великих ємностей для води, які також зможуть підвозити і роздавати воду людям.

Працівники КП «Луцькводоканал» забезпечуватимуть розлив води у ємності і нададуть всю необхідну допомогу по організації роздачі.

Кошти на закупівлю десяти однокубових ємностей уже виділено, триває процес закупівлі.

Лучанам також нагадують мати в постійному запасі по шість літрів питної води на людину. позаяк в надзвичайних ситуаціях підприємство чекатиме повідомлення щодо відновлення електропостачання, а розгортати пункти видачі води чи запроваджувати інші заходи почнуть орієнтовно через 24 години після аварійних ситуацій, які неможливо буде усунути швидко.

Читайте також: У випадку повного блекауту в Луцьку буде погодинна подача води: перелік насосних станцій


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькому ЦНАПі припинять надавати низку послуг
Наступна новина Командир 14-ї бригади відвідав воїнів у шпиталі і приніс побратимам нагороди. ФОТО
Останні новини
Схожі новини