Лучани заборгували «Луцьктеплу» 51 мільйон гривень

Лучани заборгували «Луцьктеплу» 51 мільйон гривень

На завершення опалювального сезону лучани ще більше наростили борги по сплаті комунальному підприємству «Луцьктепло» за теплопостачання та гарячу воду.

Про це стало відомо 16 травня під час засідання виконавчого комітету, на якому розглянули питання «Про підсумки опалювального сезону 2017-2018 років у місті Луцьку».

Читати також: Стало відомо, які луцькі садочки працюватимуть влітку

Зокрема, як повідомила директор ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна, загальний борг споживачів усіх категорій станом на початок травня склав понад 129 мільйонів гривень.

«Звісно, найбільша заборгованість серед бюджетних споживачів мають установи, які фінансуються з державного бюджету, і юридичні особи. Крім того, на кінець опалювального сезону наростило заборгованість і населення – майже 42 мільйони гривень.

Тому нині лучани боргують «Луцьктеплу» понад 51 мільйон гривень», - розповіла Валентина Малютіна.

Читати також: Зниження продажу алкоголю і тютюну вже вдарило по бюджету Луцька

Наразі ДКП «Луцьктепло» активно працює над стягненням коштів з боржників. Тому лише протягом цього опалювального сезону 2017-2018 років підприємство подало на виконання до органів Державної виконавчої служби 28 виконавчих листів на загальну суму 325,8 тисяч гривень.

Всього станом на початок травня в органах Державної виконавчої служби перебувало на виконанні 993 виконавчих документів на загальну суму 6,3 мільйонів гривень.

Разом з тим, варто зауважити, що ДКП «Луцьктепло» досі має великі борги за спожитий природний газ перед НАК «Нафтогаз України». Він становить понад 168 мільйонів гривень.

Читати також: ДКП «Луцьктепло» боргує 20 млн гривень за реконструкцію тепломереж


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку дитина за кермом автомобіля збила перехожого та дерева. ВІДЕО
Наступна новина Український стартап та ПриватБанк представили платіжний браслет із біометрикою
Останні новини
Схожі новини