Лучанин Тарас Шкітер сперечався з нардепом Нестором Шуфричем. Відео словесної перепалки

Лучанин Тарас Шкітер сперечався з нардепом Нестором Шуфричем. Відео словесної перепалки

В ефірі ток-шоу на 112-му каналі співзасновник луцького Громадянського Руху «СВІДОМІ» Тарас Шкітер посперечався  з народним депутатом від «Опозиційного блоку» Нестором Шуфричем. Говорили про доцільність святкувати День перемоги і потребу знаходити порозуміння.

Тарас Шкітер зазначив: в Україні конфліктна ситуація щодо цього. Натомість Нестор Шуфрич, перебивши опонента, наголошував, що конфлікту нема: він – «у головах».

«Дослухайте мою позицію, щоб її критикувати або не критикувати. ...Ви політики, я не політик. Ви старші від мене на 20 років. Я говорю як молода людина. Ви будуєте цю політику, не я. Треба вшановувати, ми дійсно перемогли фашистську Німеччину. Після поділу Німеччини на ФРН і НДР для ФРН 8 травня був днем капітуляції, в НДР – днем звільнення від фашизму. І вони знайшли порозуміння. Країна, яка на нас напала, знайшла порозуміння. А в нас відбуваються якісь баталії. В Італії, коли ти заїдеш, потомки людей, які служили на Беніто Муссоліні і були фашистами, знайшли порозуміння. Ми, країна, яка перемогла, не можемо цього зробити. Пане Несторе, давайте шукати порозуміння» – звернувся до Шуфрича Тарас Шкітер.

Нестор Шуфрич відповів: «У мене запитання до вас як до молодої людини. Скажіть будь ласка… 9 травня за радянським часом, 8 травня за європейським часом ми перемогли фашистську Німеччину чи ні?»

«Звичайно. Я кажу, що потрібно святкувати, але треба вшановувати пам'ять полеглих людей. Потрібно шукати спільну мову. Бо навіть країна, яку розкололи навпіл, знайшла спільну мову», – відповів Шкітер.

Дивіться повне відео суперечки:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку в червні – фестиваль повітряних куль «Аеросфера»
Наступна новина День пам'яті на меморіалі в Луцьку. Хто прийшов?
Останні новини
Схожі новини