Тарас Шкітер все одно йде в нардепи від Луцька

Тарас Шкітер все одно йде в нардепи від Луцька
Тарас Шкітер

Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатом у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 22 лучанина Тараса Шкітера.

Відповідне рішення Центральна виборча комісія прийняла під час засідання 22 червня 2019 року, інформує Конкурент.

Відповідно до постанови Центральної виборчої комісії № 1139 від 22 червня 2019 року, кандидатом у народні депутати у порядку самовисування на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року в одномандатному виборчому окрузі № 22 зареєстрували директора ГО «Громадянський Рух «СВІДОМІ» Тараса Шкітера.

Шкітер Тарас Ігорович, народився 24 листопада 1990 року в місті Луцьку, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ГО "Громадянський Рух "СВІДОМІ", безпартійний, проживає в місті Луцьку, судимість відсутня, самовисування.

Нагадаємо, нещодавно Шкітер мав намір балотуватися у нардепи від партії «Голос», втім через скандал не став цього робити.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (3)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Луцький зоопарк – молодець, а замок ні», - активіст Дмитро Щебетюк про доступність у місті
Наступна новина Як минув випускний у переспівській школі. ФОТОРЕПОРТАЖ
Останні новини
Схожі новини