Тарас Шкітер не буде балотуватися у нардепи від «Голосу»

Тарас Шкітер не буде балотуватися у нардепи від «Голосу»

Громадський активіст, співкоординатор руху «Свідомі» Тарас Шкітер не буде балотуватися на позачергових парламентських виборах від партії «Голос».

Про це він заявив на своїй сторінці у фейсбуці. Подаємо текст заяви дослівно.

«Не встиг я заявити, що йду в політику, як на мене вилилися тонни бруду, звинувачували у непатріотичності та недостатній любові до України. Запевняю: це відверто маніпулятивна та брехлива інформація!

Проте не шкодували грошей і сил ті, хто не хоче приходу до влади молодих політиків. Тому ця брехня так широко розійшлася просторами інтернету, що для її повного спростування потрібно багато часу. А його зараз немає.

Не секрет, що партія Святослава Вакарчука «Голос» висунула мене кандидатом в депутати в мажоритарному виборчому окрузі із центром у Луцьку. Але ці маніпуляції кидають тінь і на саму партію.

Тому я ухвалив нелегке, але відповідальне рішення. Зараз я не подаватиму документів для реєстрації кандидатом від партії «Голос», щоби брехлива інформація не зашкодила Святославу Вакарчуку та його команді на прийдешніх виборах.

Але я не здамся без бою з маніпуляціями та неправдою!

Бажаю успіху «Голосу» та команді!» – написав Тарас Шкітер.

Нагадаємо, у мережі розгорнувся скандал: Шкітеру нагадали про його участь у заходах політичної сили Віктора Медведчука «Український вибір» і закидали нібито агітацію за вступ України до Митного союзу. Натомість сам Шкітер запевняв, що «його слова перекрутили», а сам він «був і залишається прихильником європейської інтеграції України».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як уникнути пені за невчасно сплачену комуналку. Лайфхак від ПриватБанку
Наступна новина Як купити таунхаус під Луцьком. Що це? Скільки коштує? Які акції?
Останні новини
Схожі новини