Лучанин вимагає не поливати двори і вулиці стоками нечистот зі сміттєвозів

Лучанин вимагає не поливати двори і вулиці стоками нечистот зі сміттєвозів
джерело фото: ar.volyn.ua

Лучанин Олександр Наконечний обурений тим, що сміттєвози забруднюють двори та вулиці міста. Чоловік вимагає провести огляд авто, а винних – штрафувати.

Про це йдеться в петиції, опублікованій на сайті Єдиної системи ініціатив.

«Кожен житель міста Луцьк бачив зловонні «струмки» які виливаються з сміттєвозів по всім дворам нашого міста. Якщо хтось і не бачив своїм очами то точно відчував сморід від калюж, які залишаються в дворі після візиту машини яка вивозить сміття. При спекотній погоді і відсутності дощів це відчувається дуже сильно. Крім смороду по всьому двору розносяться також продукти гниття сміття, шкідливі мікроорганізми та збудники інфекцій. І це по території де цілими днями грають діти!» – пише лучанин.

Натомість чоловік вимагає провести перевірку технічного стану автомобілів підприємств, які вивозять сміття, на предмет дотримання санітарно-гігієнічних норм під час роботи.

«Зобов'язати підприємства, які вивозять сміття привести в належний стан свої автомобілі. Створити комісію(групу) по контролю за роботою сміттєвозів на предмет дотримання ними санітарних та екологічних норм. Винних керівників підприємств – штрафувати. При постійних порушеннях угоди на вивіз сміття розривати», – йдеться в документі.

Підтримати петицію можна за посиланням https://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/1144.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанин вдома виготовляв фальсифікований алкоголь
Наступна новина Повідомили ще одного учасника «Art Jazz 2018»
Останні новини
Схожі новини