Луцьк – серед лідерів за темпами зростання цін на квартири

Луцьк – серед лідерів за темпами зростання цін на квартири
Фото ілюстративне

Лідерами за темпами зростання вартості квартир у новобудовах стали Тернопіль, Чернівці, Івано-Франківськ, Луцьк та Ужгород. Ціни тут зросли на 3-3,7%. Квадратний метр коштує $426-$592.

У Києві за квадратний метр у новобудові у середньому потрібно віддати $996. Торік у середньому просили $983, або на 1,3% менше. Про це повідомляє Gazeta.ua із посиланням на vn.com.ua.

За рік найменше вартість житла в нових будинках зросла в Полтаві – на 1,2%, або до $497. У Сумах за «квадрат» треба віддати $451. У Запоріжжі – $438, або на 1,4% більше, ніж раніше. У Миколаєві просять $488 за кв. м.

У столиці найдорожчі квартири у Печерському, Шевченківському, Подільському та Голосіївському районах. Наприклад, у Печерському районі квадратний метр коштує 52 800 грн, або $1,8 тис. У Голосіївському – 29 200 грн, або $1,03 тис.

Найнижчі ціни у Деснянському, Солом'янському та Дарницькому районах – від 21 700 до 24 700 грн за кв. м.

Українці переважно купують недорогі однокімнатні квартири. У середньому для придбання студії або однокімнатного житла на первинному ринку потрібно 1,53 млн грн, або $54 тис.

Читати також: Волинським спортсменам-олімпійцям подарували квартири у Луцьку


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Україна – друга у Європі за смертністю від коронавірусу за добу
Наступна новина Прикордонник із Волині порівняв українських військових зі свиньми, – соцмережі
Останні новини
Схожі новини