Луцька громада отримала 10,6 млн соцеконому. Куди їх спрямують

Луцька громада отримала 10,6 млн соцеконому. Куди їх спрямують
Фото ілюстративне

Бюджет Луцької міської територіальної громади отримав черговий транш субвенції з державного бюджету на соціально-економічний розвиток територій.

Розподіл вказаний у відповідному розпорядженні Кабміну. Загалом Луцьк отримав 10,6 мільйона гривень на низку соціальних об’єктів, пише ІА «Волинські Новини».

Зокрема, 110 тисяч гривень спрямували на закупівлю інтерактивного обладнання для комунального закладу «Луцька загальноосвітня школа І—ІІІ ступенів №13 Луцької міської ради». 2,832 млн виділили на капітальний ремонт дитячого майданчика на проспекті Молоді під урбан-парк «Молодіжний».

3,07 мільйона гривень передбачили на капітальний ремонт площі Героїв Майдану на проспекті Соборності, ще 822 тисячі – на капітальний ремонт скверу біля навчально-виховного комплексу №26 на вулиці Кравчука.

Крім того, 400 тисяч використають на придбання цифрового панорамного рентген-апарату для КП «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка».

По 49,9 тисячі гривень виділили на придбання робототехніки (роботів-лего та ресурсних наборів) і сценічних костюмів для колективів художньої самодіяльності для Луцького ліцею №27.

Ще 100 тисяч гривень запланували на придбання телевізорів та оргтехніки в комунальний заклад «Луцька загальноосвітня школа І—ІІІ ступенів №2 Луцької міської ради Волинської області».

Нагадаємо, у травні Кабмін розподілив соцеконом між волинськими громадами. На що витратять


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Онкологія в ремісії і вагітність – не причина відмовлятися від вакцини, - волинська чиновниця
Наступна новина Зеленський лідирує з відривом. Показуємо свіжі рейтинги
Останні новини
Схожі новини