Компанія Modern-Expo обладнала магазин під Парижем

 Компанія Modern-Expo обладнала магазин під Парижем

У компанії Modern-Expo показали, як обладнали магазин відомої французької мережі у муніципалітеті Жантії поблизу Парижа.

Про це інформують на сайті компанії. 

Міжнародна компанія Modern-Expo (гендиректор – Петро Пилипюк) комплексно обладнала новий магазин Intermarché у Жантії. Intermarché — французька мережа магазинів різних форматів, яка входить до великої групи компаній 'Les Mousquetaires', заснованої у 1969 році. Штаб-квартира мережі знаходиться у Бонду́флі, у регіоні Іль-де-Франс.

Площа нового магазину в Жантії - 350м2. Це улюблений формат convenience для покупців, які живуть неподалік. У компанії Modern-Expo зазначають, що працювали на цим проектом під ключ комплексно: від створення концепту й до реалізації. Французька мережа Intermarché добре відома у світі якістю та асортиментом продовольчих продуктів і товарів для дому, а більшість магазинів обладнані термокамерами та пекарнями.

Зважаючи на індивідуальні потреби партнера, спеціалісти компанії Modern-Expo розробили планограми та провели необхідні заміри об’єкту, обладнали магазин високоякісними торговими стелажними системами, сучасним холодильним обладнанням та касовими боксами.

Для Intermarché розробили спеціальну конструкцію холодильної вітрини CoolJet GL з розпашними дверима.  Дотримуючись комплексного підходу, Modern-Expo також забезпечила доставку і монтаж обладнання.

Магазини Intermarché представлені у різних країнах світу та у різних форматах. Зокрема, найбільш відомі: Intermarché Hyper, Intermarché Super, Intermarché Contact, Intermarché Express.


Довідково.  Компанія Modern-Expo стала переможцем рейтингу Федерації роботодавців України в номінації «За технологічність та інновації».   Під час конференції Retail Congress, в рамках RetailShow-2018 у Варшаві, Modern-Expo перемогла в конкурсі "Trade Innovations", де розглядалися найкращі рішення для роздрібної торгівлі. Для участі в конкурсі компанія презентувала SMART-полицю, яка автоматично контролює кількість та правильність викладки продукції, надсилає сповіщення та веде аналітику. А на стенді Modern-Expo в рамках Modern Retail Forum 2019 у Києві відвідувачі заходу побачили і випробували інші інноваційні продукти: тунельну касу, яка сама пробиває товар, smart-холодильник, який стежить за кількістю асортименту в ньому. На сьогодні, компанія Modern-Expo є кращим постачальником комплексних рішень для ритейлу в Центральний та Східній Європі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Такого у Луцьку ще не було». Чому відкриття туристичного сезону буде особливим
Наступна новина Як у школах Волині проводять «лісові» уроки
Останні новини
Схожі новини