Луцькі бізнесмени вклали у реконструкцію парку більше 6 мільйонів

Луцькі бізнесмени вклали у реконструкцію парку більше 6 мільйонів

На реконструкцію центрального парку культури і відпочинку ім..Лесі Українки  бізнесмени витратили більше 6 мільйонів гривень. Про це в інтерв’ю для рубрики Людина часу на сайті видання Перший розповів член луцького міськвиконкому та ініціатор проекту реконструкції Ігор Алексєєв.

«Я дуже пишаюсь цим проектом. З цією ідеєю я приходив до Миколи Ярославовича, з яким був близько знайомий, і декілька разів озвучував її. Мене слухали, проте не зовсім чули… Ризик був колосальний і відповідно – дуже високі ставки. Більше 6 мільйонів гривень – це колосальна сума», - розповів Ігор Алексєєв.

За його словами, три місяці були дуже напружені, адже ніхто не знав чи вийде і чи все дороблять вчасно.

«Тут я можу подякувати Григорію Недопаду, який підтримав цей проект на 100% і на 200% включився в роботу. Першим до мене прийшов мій кум Ігор Швець зі словами: «А давай тут зробимо класну алею: закатаємо бруківку, лавочки поставимо, ліхтарі круті повісимо». І він ввійшов в такий кураж від цієї ідеї, бо в голові відразу крутилось: «А що ще було б класно зробити для міста?», - розповідає ініціатор проекту реконструкції.

Таким чином, ідея залучення бізнесменів до реконструкції парку спільними зусиллями переросла у невеличкий рух і свіжий бізнесовий тренд.

«Я почав цим дуже пишатися і мені це дуже подобалось… Самим цінним у цьому проекті, основний кайф у тому, що мені вдалось консолідувати людей різних політичних поглядів, статків та крісел. Бо одну алею робила людина з одними політичними поглядами, а іншу – з другими. А ліхтарі вішала людина взагалі з третього політичного блоку. Ніхто не вірив, що можна об’єднати представників «Солідарності» та УКРОПу, але це спрацювало. І все це консолідувалось навколо однієї ідеї – Луцька. Ми можемо бути членами будь-яких партій чи організацій, але основним пріоритетом повинен бути наш Луцьк. Бо це наше місто, бо нам тут жити. І це спрацювало. Тому я дуже пишаюся саме цим», - говорить Ігор Алексєєв.

Читайте також: Людина Часу – Ігор Алексєєв: «У нас в країні навіть вартість молока – заполітизована»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Позбутися 8 Березня, як і 23 лютого, людям важко, особливо консерваторам», - волинський козак
Наступна новина У Луцьку водій маршрутки порвав посвідчення учасника бойових дій
Останні новини
Схожі новини