Луцькі комунальники не можуть вивезти усього сміття, бо «його дуже багато». ВІДЕО

Луцькі комунальники не можуть вивезти усього сміття, бо «його дуже багато». ВІДЕО

Лучани скаржаться на недостатньо ретельний вивіз твердих побутових відходів.

Про це йшлося на оперативній нараді в Луцькій міській раді 8 травня, повідомляє Сфера-ТВ.

Тим часом директор підприємства «Спецкомунтранс», яке займається вивозом відходів, Валерій Кузьмич запевняє, що не в змозі вивезти все сміття, адже його дуже багато, не поміщається навіть в 25-тонний МАН.

Нагадаємо, також лучани скаржаться на роботу КП «Луцькводоканал».

За останній тиждень на гарячу лінію «15-80» надійшло більше 1000 звернень щодо роботи підприємства. Мова йде про те, що мешканці міста не можуть додзвонитися в кол-центр, аби подати показники лічильника на воду.

Перший заступник директора КП «Луцькводоканал» Віктор Гуменюк порадив використовувати альтернативні методи передачі показників. І додав, що планують змінити телекомунікаційного оператора, аби побудувати кол-центр з функцією перебування у черзі.

Прозвітувала за опалювальний сезон і директор «Луцьктепла» Валентина Малютіна. Каже, на сьогодні споживачі винні підприємству  130 мільйонів грн.  

Офіційно представили на нараді і нового керівника КП «Луцькі ринки». Щоправда, дуже швидко, без промови і лише з рукостисканням.

Застерегли на оперативній нараді і луцьких підприємців, аби вони офіційно оформляли своїх працівників, адже за їх допуск до роботи без укладання трудового договору підприємець може отримати штраф у розмірі 111 тисяч 690 гривень.

Тим більше, що тепер таку перевірку будуть проводити працівники управління праці Луцької міської ради, які нещодавно отримали відповідні посвідчення інспекторів.

Фото ілюстративне. Джерело – Волинь24.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцький зоопарк відвідувачі принесли хліб із жахливою цвіллю. ФОТО
Наступна новина На захист занедбаної унікальної споруди в центрі Луцька створили петицію
Останні новини
Схожі новини